To jo, bo zatím je z toho podpisu pravda jen Opel Astra
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Zacatkem tenhle sezony jsem u Manty resil spatnou funkci brzd, tak dneska jsem menil levej brzdic, kterej byl temer nefunkcni, a take desticky, ktery se mi doslova rozpadly v ruce , asi predchozi majitel zapomel ze se vubec maji menit... tak jen tak pro ilustraci...
Přílohy
desticky.jpg (50.46 KiB) Zobrazeno 1772 x
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Ale přestaň ukliď ho do garáže a až bude chuť, tak pokračuj
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Potřebuješ nakopnout? V pátek pojedu kolem, počkej na nádru a s chutí tě nakopnu Pepajz tež se mi nechtělo a teď se na to auto nemůžu vynadívat jak je to po laku