A když do toho ještě buzny počorujou kanálové poklopy tak se fakt dá jezdit jedině Pandurama a BVP
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
jó už chápu, proč vy v těch městech máte radeji auta víceméně v garáži a neužíváte toho v takové Praze fakt neni jak akorát se mi líbila cesta ze Střešovic, do Horoměřic.. tam jsou dobré zákruty do kopce
Opava není o moc lepší.... tu oni to kolikrát ani nelátají... dají tam značku, tu stejně časem někdo zbufne a konec
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tam je to teď pěkné, co udělali novou silnici Za to před Horoměřicemi to je lahůdka
Já teda jezdím do Prahy minimálně, spíš mívám cesty na sever nebo to vezmu po obchvatu, protože než se ve všední den projede Prahou... Asi k vám budu muset zavítat, abych věděl, jak to vypadá u vás na východě
Taky jsem dnes mel cestovni den a musim rict, ze v JC, ty nove cesty, kolem poli, jsem si fakt uzival , ac jsem jel v empíví Takovy cesty, mi tu na Sunnyho chybi http://goo.gl/maps/DgyDn" onclick="window.open(this.href);return false;
U lukina to vypadá zajímavě.... kombinace dvou těchto obrázků
Čau lidi prosím potřebuji radu.Můj Kadour 2.0 8v nechce chytnout,po krátkém nastartovaní prostě chcípnul.Při startování jen točí a nechce chytnout.Nemůže být problém v elektrice?Na příklad v rozdělovači?Poradte díky.
Problém může být v tolika věcech.... jiskra je? palivo je? rozvody jsou nastavené dobře?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Případně jestli už zlobil předtím nebo to bylo zničeho nic?