http://www.vectraclube.com.br/forum/vie ... =a&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

Zatím mi to jezdí a už mám najeto skorol 6 tisíc tak uvidíme
 Zatím mi to jezdí a už mám najeto skorol 6 tisíc tak uvidíme  

Psal jsem na firmu která pro OPEL zprostředkovává tuto agendu a bylo mi řečeno že to vyjde na 1200 + 60kč pošta ale prej tak starý auta nemaj v databázi, tak snad pán něco vymyslí
 Psal jsem na firmu která pro OPEL zprostředkovává tuto agendu a bylo mi řečeno že to vyjde na 1200 + 60kč pošta ale prej tak starý auta nemaj v databázi, tak snad pán něco vymyslí  
 Kdyžtak klidně sz budu rád.
 Kdyžtak klidně sz budu rád. snad ne..... Astra G určitě nebude problém
 snad ne..... Astra G určitě nebude problém  
Třeba ten chlupatej pán i...kubi píše:Mě by to bylo fuk, spodem vrchem, hlavně kdyby mi ho tam někdo dal

Já s tím starým jezdil přes půl roku a vyběhla mi ojnice... A jezdil jsem s tím max do 4000 ot. jelikož denně a občas tomu trocha šlápnul... Holt ten předemnou na to asi sral...watchi píše:tak takhle nejak mi muj kamarad - osobni automekánik, prevazne na Opel rozdelaval ten samy motor v tom samym aute. zlaty moturek - kdyz se o nej pecuje tak je skoro nesmrtelnej.
 Na druhou stranu teď vím co tam mám a v jakým je to stavu
 Na druhou stranu teď vím co tam mám a v jakým je to stavu   

viz. Lukin, čeká kdy mu kixne 1,6 aby moh nahodit něco silnějšího. Nechci malovat čerta na zeď, ale myslím, že se nedočká
  viz. Lukin, čeká kdy mu kixne 1,6 aby moh nahodit něco silnějšího. Nechci malovat čerta na zeď, ale myslím, že se nedočká   

bych je bombardoval jak spojenci Drážďany, od toho s nimi má Adam smlouvu
 bych je bombardoval jak spojenci Drážďany, od toho s nimi má Adam smlouvu  
 oblíbená značka, oblíbený počet válců a oblíbená hudba
 oblíbená značka, oblíbený počet válců a oblíbená hudba   aneb Ascona V8 turbo
 aneb Ascona V8 turbo  

tohle se me od Riegera vubec nelibi, ale kazdy mame jiny vkus.
 tohle se me od Riegera vubec nelibi, ale kazdy mame jiny vkus.

jinak kdybys nebyl tak daleko tak se poptám ale Opava je z ruky co
 jinak kdybys nebyl tak daleko tak se poptám ale Opava je z ruky co  
 Zkusím taky Olomouc Nedvězí...
 Zkusím taky Olomouc Nedvězí... ) zadní světla z GSI, max nárazníky GSi nebo serie z decent podspoilerama.. A R16 kolesa který už mám koupený do černa + leštěnej límec.. kdyby měl ale někdo jinej nápad... byl bych rád.. Děkuji
  ) zadní světla z GSI, max nárazníky GSi nebo serie z decent podspoilerama.. A R16 kolesa který už mám koupený do černa + leštěnej límec.. kdyby měl ale někdo jinej nápad... byl bych rád.. Děkuji
 bohuželto je dneska buď zničené nebo předražené
 bohuželto je dneska buď zničené nebo předražené