Taky mám jeste origo repro z vyroby a zatim to hraje supr
Hele řeknu ti to lajcky. Do předu si dej "komponentní repro" . To je taková sada která jako celek dává dvě pásma. V krabičce najdeš středobasovy repraky ktery si daš dolu do dveři misto těch nynějších... jen musis koupit stejny pruvěry a dát pozor na hloubku magnetu... ale tak jako tak se nevyhneš flexe a maličko zvětšíš otvor.. klasika. Pak tam najdeš maličký vejškáče, které dáš nahoru na palubku aby ti to cinkalo. A pak tam budou výhybky, které ti zařídí aby ti do vejškáčů šla jen horní propust tzn jen ty vejšky a ne basy.. hlasy. Pač jinak by šel do kytek a bylo by to hnus.
Tohle ti nadělá hodn parády jestli ma radio zesilovač aspon 4x40W.
Pak mužeš dát do zadu třípásmovky... což jsou repra který mají všecko v sobe... ale pokovad je nedaš na zesilovaš... i na nějakej nic moc... tak je využiješ na 40 procent... ale i tak slušný. Hlavně to chce pořadnou značku pač jinak na prd.
Hodně se na zesilovačích píše co tam je za vykony atd... ale povetšinou je to špatnej udaj pokavad si to přeměříš... takže čím dražší značku máš.. tím se více blížíš k pravdě na obalu
eDIT...jsem češtin dost, ale už toho mam dneska dost... zase celej vikend makačka na sOplu
Pak nějaky subwofery... monobloky, zesilovače, kapacitor.. no pak SPL, soutěž emma, DB drag... a seš tam kde muj bratr
Levná a dobrá značka na vše je Spectron... ta mě svýma kvalitama zatím nezkamala... Na subwofer bych volil Axton, na zesilovač nebo subwofer Emphaser, Eyebrid. Na rádio Alpine, Pioneer. Rozhodně nebrat nejaky šmejdy ze super marketu. Samozřejmě značky jako je Panasonic, Sony, Blaupunkt taky dobroš.. ale zbytečny prachy za meně výkonu.