Tak minimálně ten Golf aspoň jezdíFáboš píše:BIGPAPA píše:to tak maximálně do šrotu![]()
věřim, že technicky i co se týče rzi na tom bude 10x líp než tvoje vectra

Tak minimálně ten Golf aspoň jezdíFáboš píše:BIGPAPA píše:to tak maximálně do šrotu![]()
Kein píše:Tak minimálně ten Golf aspoň jezdíFáboš píše:BIGPAPA píše:to tak maximálně do šrotu![]()
FubuTomas píše:To nikdy nevis... zalezi kdo to stavel... ja kdyz jsem tady v CR videl nektery ty Favority v tomto stylu,tak to moc v dobrym technickym stavu nebylo... jednoduse receno zhnila mrdka,akorat tak do srotu... a celkove kdyz vidim ty orezly auta tohoto typu,tak se mi s toho chce zvracet!!!Na strese bordel jak u cikanu,uvnitr slama jak v chlive,proste vrak!.... vzit s toho kola a hodit cely do smelcu! ZAKAZAL BYCH!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FubuTomas píše:Fáboš:Samozrejme pokud je vse ve 100% stavu,tak ok... sice se mi to nelibi,ale budiz,kazdej ma rad neco jinyho.Ale kdyz nekdo udela takovejhle stroj ze zhnile sracky,vse je K.O. a nekde se s takovym strepem chlubi,tak to je smutny.
Samozřejmě tohle platí i o normálním tuningu (čti stylingu), kolik lidí má zhnilou mrdku a sere na to kitovaný nárazníky a ani se neobtěžuje vyměnit olej...v obou případech pro čechy tak typické..FubuTomas píše:Fáboš:Samozrejme pokud je vse ve 100% stavu,tak ok... sice se mi to nelibi,ale budiz,kazdej ma rad neco jinyho.Ale kdyz nekdo udela takovejhle stroj ze zhnile sracky,vse je K.O. a nekde se s takovym strepem chlubi,tak to je smutny.
vždycky jen tak nárazověDOEMIXXX píše:vy 2 uz nejste kamaradi?
nedávno sem je snad viděl jako komplet za cca 11tis. i slušnejma gumamaqpc píše:no,to by se asi nedoplatil...,protože ty originály BBS co jsou na i5OO stojej kolem 8000kč/ kus
Rudi ty BBS maj blbou rozteč a podložky se mi dávat nechce a předělávat koplet náboje ze 4x100 na 5x110 je taky těžký a nákladnýRudi píše:nedávno sem je snad viděl jako komplet za cca 11tis. i slušnejma gumamaqpc píše:no,to by se asi nedoplatil...,protože ty originály BBS co jsou na i5OO stojej kolem 8000kč/ kus
kdybys případně chtěl, tak bych tu měl tydle Artecy, na 2 tam jsou ještě hodně slušný gumy, ty druhý dvě myslim ojetý u kraje. Kdybys je u motokuby nechal láknout nebo i jinde, tak myslim, že i pecka, ale každej má jinej vkus
to jsou a za dobrou cenu, jen je otazka jak to bude na autě vypadatHANYSx píše:ty speedliny sou pecka