Vectra B Velkýho Taťky - phase 2
Re: Vectra B Velkýho Taťky - phase 2
kapota střecha a kufr v jiný zelený,toe ten tunink 

- FubuTomas
- Kontaktovat uživatele:
Kua,jsi mel koupit to zadni celo novy!! takhle to mlatit,to je naprd 

ex:Opel Calibra 2.0i 4x4
akt:BMW 525TDS E39
((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))
Ale jo, hezky tatínku, hezky postupujete... A co to křídlo? budeš nechávat? já bych dal pryč..
McPlanka
křídlo nechat 

křídlo zustaneMcPlanka píše:Ale jo, hezky tatínku, hezky postupujete... A co to křídlo? budeš nechávat? já bych dal pryč..

bohužel peněz je nedostatek a kdybych kupoval čelo tak auto ještě stojí v garažiFubuTomas píše:Kua,jsi mel koupit to zadni celo novy!! takhle to mlatit,to je naprd
cely auto pujde do bílýTakeshi píše:kapota střecha a kufr v jiný zelený,toe ten tunink

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to celo mi prijde pekny bastl,to si klepal ty nebo kdo?sry ale tomu rikam fakt pekne ojebana prace a lituju lidi kteri si takove auto koupi posleze

Audi Coupe Quattro
Tome na tom autě se dělá zatím cca 12 hodin.... dělal to strejc já si řeším věci okolo jako nákup dílů čištění interieru a jeho opětovný nastrojení. Předek, výměna oleje, filrů a tak. 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- FubuTomas
- Kontaktovat uživatele:
To celo stoji neco prez 2 tis,to nejni zas tolik...
ale jak chces,je to tvoje auto... jinak bilou schvaluji.. jeste ji hodit valecny barvy,bily speedliny a je pripraveno na sezonu

nevím jestli by se na Lexus bílou tak nějak hodily válečný barvy od Oplu.....
toto opravdu nechci

toto opravdu nechci

- FubuTomas
- Kontaktovat uživatele:
No to je zradlo... at je to jakykoliv auto,tak zavodni kabat tomu slusi nejvic 

- F.l.a.n.e.l.
souhlásím... závodní kabát je nej. mě se líbí i auta z WTCCFubuTomas píše:No to je zradlo... at je to jakykoliv auto,tak zavodni kabat tomu slusi nejvic

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

dnes dorazil koncový tlumič

BigPapovo auto má podobných scénář jako je v této reklamě, nejdřív nabořit předek, pak zadek, trochu poklepat aby nás pak nepřekvapil až vyjede s peugeotem
http://www.youtube.com/watch?v=E7eOVpBCtPo" onclick="window.open(this.href);return false;

jj ja jel podle stejneho scenare..ja mel fáčko ,trochu sme ho pobouchal a byla z toho 206:-D
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
TJNrejty píše:jj ja jel podle stejneho scenare..ja mel fáčko ,trochu sme ho pobouchal a byla z toho 206:-D

VW Golf III 1.9 TDi 81Kw
Black edition
Black edition
big papa, nechci ti brat iluze, predpokladam, ze chces bilou metalizu z lexuse, zajdi se optat na kolik to prijde a pak te to prejde, lexus dela krasny barvy, ale taky krasne drahy, taky sem ji chtel a kdyz mi oak pani rekla ze jen v materialu na kabro sem byl za 7000 v nakupce, tak me to rpeslo a resil sem to jinym zpusobem, levnejsim a stejne na jare pujdo do novyho laku, ale vypada to ze asi jen bila pastelka, mozna ji necham relejt xiralikem, ale vic uz nic 

cabrio bukvice
Tak mě je více než jasné, že v nejbližších letech nedojde u vektry phase 2 k celolaku... Miro o tom mluví už přes rok, byli tu nejdřív náznaky černé, pak matné zelené teď pro změnu bílé.. Jediný co se Mirovi povedlo za dva roky jeho vlastnictví je z původně celkem hezkého auta udělat zakitový a pobouchaný kus šrotu.. Než, aby na autě udělal něco potřebného, tak si radši koupí několik kůží na kapotu, no co dodat, prostě miro....
to jsou prave ty pripravy, nechava to poradne proschnout a pracovat, aby to nelaknul a pak nepopraskal kit, tomu ty nerozumis, ted se do toho opre a s chuti do toho a pul je hotovo, jinak dneska uz ma solidni prijem, prace mu je konickem a neni pro nej delat ty prescasy, tak si na ten celolak ted v pohode vydela ne? 

cabrio bukvice
ty mužeš vědět tak akorat velkou piču teda pokud jsi ji už někdy viděl......zdenda.88 píše:Tak mě je více než jasné, že v nejbližších letech nedojde u vektry phase 2 k celolaku... Miro o tom mluví už přes rok, byli tu nejdřív náznaky černé, pak matné zelené teď pro změnu bílé.. Jediný co se Mirovi povedlo za dva roky jeho vlastnictví je z původně celkem hezkého auta udělat zakitový a pobouchaný kus šrotu.. Než, aby na autě udělal něco potřebného, tak si radši koupí několik kůží na kapotu, no co dodat, prostě miro....
vyjede proč by neměloDOEMIXXX píše:vyjede auto jeste v roce 09?

BIGPAPA píše:ty mužeš vědět tak akorat velkou piču teda pokud jsi ji už někdy viděl......zdenda.88 píše:Tak mě je více než jasné, že v nejbližších letech nedojde u vektry phase 2 k celolaku... Miro o tom mluví už přes rok, byli tu nejdřív náznaky černé, pak matné zelené teď pro změnu bílé.. Jediný co se Mirovi povedlo za dva roky jeho vlastnictví je z původně celkem hezkého auta udělat zakitový a pobouchaný kus šrotu.. Než, aby na autě udělal něco potřebného, tak si radši koupí několik kůží na kapotu, no co dodat, prostě miro....
vyjede proč by neměloDOEMIXXX píše:vyjede auto jeste v roce 09?![]()
protoze nevidim zadnej progres, jen stagnaci u koncovky vejfuku

http://www.facebook.com/djdoemixx
od klempíře do garážeDOEMIXXX píše:vyjede auto jeste v roce 09?

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi píše:od klempíře do garážeDOEMIXXX píše:vyjede auto jeste v roce 09?na tu bílou sem zvědavej, se obávám, že to bude bílá jak na služebáky
osobne bych dal bilou co ma BMW, snehova a barva nestoji moc....je za par.. oznaceni Alpin Weis 3

http://www.facebook.com/djdoemixx
máco zdendovi nevysvětlíš co je práce, prototože on patří mezi ty co nemakaj protože jak nedostanou 30 nastupak tak to není pro němáca píše:to jsou prave ty pripravy, nechava to poradne proschnout a pracovat, aby to nelaknul a pak nepopraskal kit, tomu ty nerozumis, ted se do toho opre a s chuti do toho a pul je hotovo, jinak dneska uz ma solidni prijem, prace mu je konickem a neni pro nej delat ty prescasy, tak si na ten celolak ted v pohode vydela ne?
Alpin Weis je pěknáRudi píše:od klempíře do garážeDOEMIXXX píše:vyjede auto jeste v roce 09?na tu bílou sem zvědavej, se obávám, že to bude bílá jak na služebáky

tohle je cíl
otázkou je kde sehnat prahový lišty, 4790 za jednu se mi dávat nechce

otázkou je kde sehnat prahový lišty, 4790 za jednu se mi dávat nechce

musím souhlasit, že cíl vypadá pěkně 

všechny komponenty mimo prahu už mam
i plechy nastříhaný na zavaření dveří
i plechy nastříhaný na zavaření dveří
jsi sehnal i takovou masku jo?