btw: na kolik vyjde asi LPG +/- ? 30K ?
Při dálkovce bude spotřeba při 140-150 nižší než u tříválcového vysavače, po městě to ale bude jiná pálka, tam bych se vůbec nebál nějakých 12ti - 13ti.Berry píše:Ja uplne cumimfakt paradni penize, to stoji za myslenku a ono to tolik zrat nebude, to jsou obecne predsudky lidi, ze tyto motory nebo i vetsi musi zakonite zrat i travu kolem cesty, ja myslim ze tenhle motor bude mit prumer kolem 10L coz vubec neni spatny, ba naopak, vemte si kolik si bere Fobie HTP kdyz jede po dalnice cca140-150 skoro maximalka pro tento motor, tak to je jasny ze to tech 10L asi taky bude a kdyz tohle jede stejnou rychlost a maximum motoru je nekde kolem 230Km/h tak to bude zrat stejne mozna mene a pohodli vetsi a bezpecnost. Jen je pravda ze servisni naklady asi trosku jinde, myslim rozvody hlavne
A toto je nejake fungl nove auto ?Chosse píše:LPG bych dal tak do staré mrdky... Toť můj názor...
na toto nějakých 35, ať to stojí za toBoči píše:jasná věc, třeba jí vidět naživo![]()
btw: na kolik vyjde asi LPG +/- ? 30K ?
JJ, dávám ti za pravdu, jsem zmlsaný z naftové spotřeby 6,5l po městě při svižné jízděBerry píše:po meste 12-13L neni vubec zadna palka, ruku na srdce kolik papaji motory 1.6i 74-75KW bez rozdilu jestli od koncernu nebo dalsi?Sundat ruzove bryle - nejsou o moc daleko ty taky papaji po meste 10L - to maji psano od vyrobce, takze tohle by byla paradni spotreba vuci motoru/vykonu.
Berry píše:Ja uplne cumimfakt paradni penize, to stoji za myslenku a ono to tolik zrat nebude, to jsou obecne predsudky lidi, ze tyto motory nebo i vetsi musi zakonite zrat i travu kolem cesty, ja myslim ze tenhle motor bude mit prumer kolem 10L coz vubec neni spatny, ba naopak, vemte si kolik si bere Fobie HTP kdyz jede po dalnice cca140-150 skoro maximalka pro tento motor, tak to je jasny ze to tech 10L asi taky bude a kdyz tohle jede stejnou rychlost a maximum motoru je nekde kolem 230Km/h tak to bude zrat stejne mozna mene a pohodli vetsi a bezpecnost. Jen je pravda ze servisni naklady asi trosku jinde, myslim rozvody hlavne
djchrpa píše:JJ, dávám ti za pravdu, jsem zmlsaný z naftové spotřeby 6,5l po městě při svižné jízděBerry píše:po meste 12-13L neni vubec zadna palka, ruku na srdce kolik papaji motory 1.6i 74-75KW bez rozdilu jestli od koncernu nebo dalsi?Sundat ruzove bryle - nejsou o moc daleko ty taky papaji po meste 10L - to maji psano od vyrobce, takze tohle by byla paradni spotreba vuci motoru/vykonu.![]()
![]()
![]()
U těchto obsahů to tam rve hodně lidí, to je skutečnost... Mám zkušenosti s třema autama (ne moje) a ten plyn ten motor ku..í ať chceš nebo ne... Pokud beru auto jako spotřebku na které mi nefrčí tak to tam dám a pak po 5ti prodám a ať se stará jinej... Nechtěl bych auto s plynem ani zadarmodjchrpa píše:A toto je nejake fungl nove auto ?Chosse píše:LPG bych dal tak do staré mrdky... Toť můj názor...Jinak LPG dávat do něčeho, co má životnost pár let je nesmysl, tady se to aspoň může zaplatit a ještě zúročit při případném prodeji. Když dáš do úplně staré mrdky, tak je předpoklad, že to auto dojezdíš a investice je skoro zbytečná.
To neni jezdenicko, to je pak neco spatneFubuTomas píše:CO tady brecite se spotrebou damyja jezdim s dieslem po meste od 11 do 13Litru a dalnici z jihlavy do brna cca ve 150km/h 11,4Litru
![]()
![]()
to je pak jezdenicko...
Chlape vcera jsem te videl je po prumyslovy jel jsi prede mnou resp. kolem me, moc hezky povoz mas, teda toto je OT do topicu,a le musel jsem
QPC: Neee tj sileny... vsechny ty design prvky co ma VeB jsou fuc. za me bastl a ten interier bych rad videl po 2 letech uzivani.qpc píše:zajímavej počin: http://www.sportovnivozy.cz/18876-opel" onclick="window.open(this.href);return false;