Zajimaví Oplíci a díly z netu k prodeji

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
Boči

Re: Zajimavý Oplíci a díly z netu k prodeji

Příspěvek od Boči »

jasná věc, třeba jí vidět naživo 8)
btw: na kolik vyjde asi LPG +/- ? 30K ?
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?

*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Jsem asi staromodni, ale k LPG ja porad duveru nejak nemam nebo ani ne duveru videl jsem dost testu bezpecnosti, ale nejak mi to proste do auta nesedi, ale na tento motor bych tipoval cenu 30tis a vice :?:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

LPG bych dal tak do staré mrdky... Toť můj názor...
Není třeba...

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Berry píše:Ja uplne cumim :shock: fakt paradni penize, to stoji za myslenku a ono to tolik zrat nebude, to jsou obecne predsudky lidi, ze tyto motory nebo i vetsi musi zakonite zrat i travu kolem cesty, ja myslim ze tenhle motor bude mit prumer kolem 10L coz vubec neni spatny, ba naopak, vemte si kolik si bere Fobie HTP kdyz jede po dalnice cca140-150 skoro maximalka pro tento motor, tak to je jasny ze to tech 10L asi taky bude a kdyz tohle jede stejnou rychlost a maximum motoru je nekde kolem 230Km/h tak to bude zrat stejne mozna mene a pohodli vetsi a bezpecnost. Jen je pravda ze servisni naklady asi trosku jinde, myslim rozvody hlavne :?:
Při dálkovce bude spotřeba při 140-150 nižší než u tříválcového vysavače, po městě to ale bude jiná pálka, tam bych se vůbec nebál nějakých 12ti - 13ti.
Nafta & benzín

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Chosse píše:LPG bych dal tak do staré mrdky... Toť můj názor...
A toto je nejake fungl nove auto ? :D Jinak LPG dávat do něčeho, co má životnost pár let je nesmysl, tady se to aspoň může zaplatit a ještě zúročit při případném prodeji. Když dáš do úplně staré mrdky, tak je předpoklad, že to auto dojezdíš a investice je skoro zbytečná. 8)
Nafta & benzín

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Boči píše:jasná věc, třeba jí vidět naživo 8)
btw: na kolik vyjde asi LPG +/- ? 30K ?
na toto nějakých 35, ať to stojí za to 8)
Nafta & benzín

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

po meste 12-13L neni vubec zadna palka, ruku na srdce kolik papaji motory 1.6i 74-75KW bez rozdilu jestli od koncernu nebo dalsi?Sundat ruzove bryle - nejsou o moc daleko ty taky papaji po meste 10L - to maji psano od vyrobce, takze tohle by byla paradni spotreba vuci motoru/vykonu.

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Berry píše:po meste 12-13L neni vubec zadna palka, ruku na srdce kolik papaji motory 1.6i 74-75KW bez rozdilu jestli od koncernu nebo dalsi?Sundat ruzove bryle - nejsou o moc daleko ty taky papaji po meste 10L - to maji psano od vyrobce, takze tohle by byla paradni spotreba vuci motoru/vykonu.
JJ, dávám ti za pravdu, jsem zmlsaný z naftové spotřeby 6,5l po městě při svižné jízdě :D :D :D :D
Nafta & benzín

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

Berry píše:Ja uplne cumim :shock: fakt paradni penize, to stoji za myslenku a ono to tolik zrat nebude, to jsou obecne predsudky lidi, ze tyto motory nebo i vetsi musi zakonite zrat i travu kolem cesty, ja myslim ze tenhle motor bude mit prumer kolem 10L coz vubec neni spatny, ba naopak, vemte si kolik si bere Fobie HTP kdyz jede po dalnice cca140-150 skoro maximalka pro tento motor, tak to je jasny ze to tech 10L asi taky bude a kdyz tohle jede stejnou rychlost a maximum motoru je nekde kolem 230Km/h tak to bude zrat stejne mozna mene a pohodli vetsi a bezpecnost. Jen je pravda ze servisni naklady asi trosku jinde, myslim rozvody hlavne :?:

HTP..+ 3 lidi v aute 160km/H 13l/100KM :D :D :D mam vyzkouseno.. 3 mesice sem s tim jezdil do ostravy atd.. :D

jinak LPG se da do 6 hrnce sehnat od 23k... v me bejvale praci jsme to montovali... a dneska uz bych se toho vubec nebal.. pokles vykonu zadny.. dokonce to jde treba na leto naladit tak, aby to i lepe jelo nez benzin!! ale na zimu se to musi trosku stahnout ;) LPG uz ma dnes vlastni RJ.. atd atd atd.. proste pecka :) kdybych tam jeste pracoval tak sem umel dohodnout ceny.. ted uz ee :(
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

djchrpa píše:
Berry píše:po meste 12-13L neni vubec zadna palka, ruku na srdce kolik papaji motory 1.6i 74-75KW bez rozdilu jestli od koncernu nebo dalsi?Sundat ruzove bryle - nejsou o moc daleko ty taky papaji po meste 10L - to maji psano od vyrobce, takze tohle by byla paradni spotreba vuci motoru/vykonu.
JJ, dávám ti za pravdu, jsem zmlsaný z naftové spotřeby 6,5l po městě při svižné jízdě :D :D :D :D

To jsme dva :D ja jezdim 90%mesto tak mam naftu a automat, ac jsem byl proti automatu vzdy proti, ale predstav si po Praze v tech zaspach jezdit 90% sveho casu za volantem, clovek pak zmeni nazor, i kdyz by to chtelo druhe auto na vyblbnuti na okreskach :lol: Ale zas je pravda jak na tomto pripadu vidime, ze ty benzinovy auta jdou s cenou dolu, tak pak uz to stoji za zapremysleni a ono pak kdyz se spocita spotreba tak rozdil par litru v penezence vitr neudela, i kdyz take zalezi na poctu km :D

Boči

Příspěvek od Boči »

Tak tak Berry ... já ted brázdím v 1.6 74 Kw a prumer cca 8-9 l (mesto + okrajově město), tudíž bych spotřebu u takovýho motoru bral 8) .
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?

*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

ja s tigrou jezdim ve meste taky kolem 9-10 horka noha :D ae se skutrikem za 3 :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

djchrpa píše:
Chosse píše:LPG bych dal tak do staré mrdky... Toť můj názor...
A toto je nejake fungl nove auto ? :D Jinak LPG dávat do něčeho, co má životnost pár let je nesmysl, tady se to aspoň může zaplatit a ještě zúročit při případném prodeji. Když dáš do úplně staré mrdky, tak je předpoklad, že to auto dojezdíš a investice je skoro zbytečná. 8)
U těchto obsahů to tam rve hodně lidí, to je skutečnost... Mám zkušenosti s třema autama (ne moje) a ten plyn ten motor ku..í ať chceš nebo ne... Pokud beru auto jako spotřebku na které mi nefrčí tak to tam dám a pak po 5ti prodám a ať se stará jinej... Nechtěl bych auto s plynem ani zadarmo :wink:
Není třeba...

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

hele chosse.. ono taky dost zalezi kdo a jak ti ho udela.. jestli to spravne vyladi... jestli je potreba pouzivat pripravek na konzervaci ventilu a sedel... videl sem na vlastni oci felinu co mela na LPG nalitano 200k... a jela upa v klidu... a i jina auta.. tejdne tak 8.... jen jedinou vitku bych k tomu mel.. a to je nebezpeci ze spatne udelane prace... prijel k nam jednou duchodce, ze ve svem aute citi plyn.. tak ja sem zandal okenka pustil na plno ventilaci a projel sem se... po par minutach sem vypadl z auta priotravenej.. kolega plynar se pak na to koukl a zjistil, ze nekdo spatne pripevnil privodni trubicku a ta sla rovnou nak do ventilace.. ci jak to vysvetlil... tzn davat si dost pozor na to, kdo to montuje...!! a jak peclive..

FubuTomas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FubuTomas »

CO tady brecite se spotrebou damy :lol: ja jezdim s dieslem po meste od 11 do 13Litru a dalnici z jihlavy do brna cca ve 150km/h 11,4Litru :lol: :lol: :lol: to je pak jezdenicko... :rock:
ex:Opel Calibra 2.0i 4x4
akt:BMW 525TDS E39

((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

FubuTomas píše:CO tady brecite se spotrebou damy :lol: ja jezdim s dieslem po meste od 11 do 13Litru a dalnici z jihlavy do brna cca ve 150km/h 11,4Litru :lol: :lol: :lol: to je pak jezdenicko... :rock:
To neni jezdenicko, to je pak neco spatne :D :D :D
Nafta & benzín

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

nevim co s těma vašema spotřebama děláte, ale já se svojí X16XEL jsem schopen zajet za 7,1l/100km 8) 8) a není to žádná čepíčářská jízda
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Kolik z Vás ví že to co najedu na plyn, bych měl najet na benzín... ? Z důvodu šetření to nedělá nikdo a pak to tak vypadá... Nemám rád plyn a nikdo mě nepřesvědčí :wink:
Není třeba...

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;

8)
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Sedačky z Omegy v Astře... hm dobré.... už mám zase nápady, kua :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Chlape vcera jsem te videl je po prumyslovy jel jsi prede mnou resp. kolem me, moc hezky povoz mas, teda toto je OT do topicu,a le musel jsem 8)

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

pro Marttyho >

http://allegro.pl/opel-astra-f-dostawka ... 46076.html" onclick="window.open(this.href);return false;

8) 8)
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Nene, na to má toho pěknějšího Opla Kadetta E :lol:
Není třeba...

Berry_MLK

Příspěvek od Berry_MLK »

http://www.autohificlub.cz/forum/11/147 ... rmscher/30" onclick="window.open(this.href);return false;

Můj sen v 18 letech. Tak kdo se chytne vy blázni divoký.. :D
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
eX Corsa C low and slow
Astra H 1.9CDTi

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

zajímavej počin: http://www.sportovnivozy.cz/18876-opel" onclick="window.open(this.href);return false;
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

dost divoký :shock: :shock:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

neni to hrůza....zajímavá barva...
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

Smithy

Příspěvek od Smithy »

krom toho zadku pomerne dobry
500 0,9T

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

Načipovaná ŘJ čipem od Lexmaulu na c20xe.. http://www.ewrc.cz/ewrc/inzerce.php?advert=22030" onclick="window.open(this.href);return false;
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

watchi

Příspěvek od watchi »

qpc píše:zajímavej počin: http://www.sportovnivozy.cz/18876-opel" onclick="window.open(this.href);return false;
QPC: Neee tj sileny... vsechny ty design prvky co ma VeB jsou fuc. za me bastl a ten interier bych rad videl po 2 letech uzivani.
Irmscher Omega Caravan 2,5 V6 automat

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“