BIGPAPA píše:to spad ze sedmikásky s tou cenou mamlas
U nás ho za tuhle cenu prodá těžko, v Německu by ho prodal.
BIGPAPA píše:jsem přemejšlej o tom jet tam se značkama s štítkama v batohu a pak tam někde nahodit značky a štítky a tradá domu po ose
Já bych to neriskoval... radši bych se s někým domluvil ať to doveze na plaťáku. Kamarád je za něco podobného na půl roku bez papírů (a chytly ho v ČR).
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Na sportovnívozy.cz jsou s cenama trošku mimo ne? 125 za Kadetta, 260 za Calibru.... to tak před 10 lety
tak se podívej za kolik se prodávaj v DE tyhle koukusky a co to je za edici třeba ta samá Vectra v DE mít tohle auto tak jsem asi nejšťastnejší osoba pod sluncem, já vím je to přeci jen Opel s věšákem, ale všechno co na tom autě je plni učel, ne jak u špageťaku supr desing s hovno z toho
je to limitovaná edice a v ČR jsou snad jen 3 origo kousky
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BIGPAPA píše:.....jak u špageťaku supr desing s hovno z toho
Já ti nevim, ale z Itálie nemusím jen Fiat, ostatní značky by mi ani nevadily.....
Hele mají tyhle Vectry seriová čísla (nemyslím VIN )? Jako měla třeba Omega Lotus?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ