No ale to je tak vše!!azpek1 píše:tak potěšující pro mě bude aspoň to že budu u ní před váma

No ale to je tak vše!!azpek1 píše:tak potěšující pro mě bude aspoň to že budu u ní před váma
myslím že ne kámo ty budeš jen čumět a slintat!azpek1 píše:a v ní taky
jo no..hehe..ok tagže jdu kutit číslo a pak vám ho tu hodím na sklo...se sní už domluvítePipotuning píše:myslím že ne kámo ty budeš jen čumět a slintat!azpek1 píše:a v ní taky![]()
heh ale dal by sis co??!!azpek1 píše:nakašlat vám leda tak
no tak pro ni zajedeš!azpek1 píše:noooo asi ..
no vidíš že to jde.....Pipotuning píše:no tak pro ni zajedeš!azpek1 píše:noooo asi ..![]()
no tak fajn vyřešeno!!azpek1 píše:říkám že klidně
jj tagže hnedka jaxe připojí tak kutím ty čísla...a hodím ti je na icq ok pipo??Pipotuning píše:no tak fajn vyřešeno!!azpek1 píše:říkám že klidně![]()
jasan já pak předam instrukce AŠPIKOVI!DitrTKOZ píše:jj tagže hnedka jaxe připojí tak kutím ty čísla...a hodím ti je na icq ok pipo??Pipotuning píše:no tak fajn vyřešeno!!azpek1 píše:říkám že klidně![]()
ok.....Pipotuning píše:jasan já pak předam instrukce AŠPIKOVI!DitrTKOZ píše:jj tagže hnedka jaxe připojí tak kutím ty čísla...a hodím ti je na icq ok pipo??Pipotuning píše: no tak fajn vyřešeno!!![]()
![]()
![]()
Neboj dnes to nebude ale v brzké době s tím počítej!!azpek1 píše:okale dneska nikam nejedu když je tak akce KRYŠTOF
taky nečekejte to číslo dneska....bo než se uřáčí připojit..tak to bude až večerazpek1 píše:okale dneska nikam nejedu když je tak akce KRYŠTOF
však jasné ,že ni ,že až časem to musí byt dobře promyšlená akce!DitrTKOZ píše:taky nečekejte to číslo dneska....bo než se uřáčí připojit..tak to bude až večerazpek1 píše:okale dneska nikam nejedu když je tak akce KRYŠTOF
jasan!to musí být!azpek1 píše:tak tak dobře promyšlená akce
no tak nevím jak prdel ale něco jiného určitěDitrTKOZ píše: ok.........a její prdel pak pozná středověk....
už ne vyřešenonell3 píše:mas jeste neco na srdci?
vše i ta dupka!!azpek1 píše:no tak nevím jak prdel ale něco jiného určitěDitrTKOZ píše: ok.........a její prdel pak pozná středověk....
kuwa AŠPIK ty jsi hověz!!azpek1 píše:ty bude posunovač hoven jo???