No právě ,že fotí vždy zadek!Tatikovi přišli už dvě fotky domu a vždy zezadu!Když oni stoji ve směru jizdy na okraji cesty atd..vždy fotí zadek a nepomužou ti ani zhasnutá světlasvanco1915 píše:ikdyž zhasneš to fotnou ale myslim že foti ze předu

No právě ,že fotí vždy zadek!Tatikovi přišli už dvě fotky domu a vždy zezadu!Když oni stoji ve směru jizdy na okraji cesty atd..vždy fotí zadek a nepomužou ti ani zhasnutá světlasvanco1915 píše:ikdyž zhasneš to fotnou ale myslim že foti ze předu
Zase mě pomlouváte??DitrTKOZ píše:jo no...to je proste Freeeemáááánazpek1 píše:tak sry už nevím kdo to řek a on je taková tlamička že by to klidně mohl být on![]()
čekej do dvou měsícu!DitrTKOZ píše:tagže za jak dlouho mi asi přijde fotka???
To sice jo, ale na něco se vyserou, strýko taky profičel 170 kolem radaru a nic mu nepřišlo (má škoda SUPERB).Pipotuning píše:Freemo:myslím ,že takova věc na které se mužou fízli tak brutalně obohatit ,tak se neztratí a tomu věř!
no a gdyž je to auto napsané na tatu??? taxe pujde nějak vymluvit ne?? že to řídila osoba jemu blízka..na kterou nemusí vypovídat....nebo jak to tam je...Pipotuning píše:čekej do dvou měsícu!DitrTKOZ píše:tagže za jak dlouho mi asi přijde fotka???
Freemo:myslím ,že takova věc na které se mužou fízli tak brutalně obohatit ,tak se neztratí a tomu věř!
No o těch vašich rychlostech co tady udaváte dost pochybuji!Freeman_TKOZ píše:To sice jo, ale na něco se vyserou, strýko taky profičel 170 kolem radaru a nic mu nepřišlo (má škoda SUPERB).Pipotuning píše:Freemo:myslím ,že takova věc na které se mužou fízli tak brutalně obohatit ,tak se neztratí a tomu věř!
Ne, buď prokáže že to řídil někdo jiný, nebo zaplatí on. Tak jako tak to někdo zacáluje...DitrTKOZ píše: no a gdyž je to auto napsané na tatu??? taxe pujde nějak vymluvit ne?? že to řídila osoba jemu blízka..na kterou nemusí vypovídat....nebo jak to tam je...
nevím no.....poslední cifra jexem kukal na tacháč byla 160Pipotuning píše:No o těch vašich rychlostech co tady udaváte dost pochybuji!Freeman_TKOZ píše:To sice jo, ale na něco se vyserou, strýko taky profičel 170 kolem radaru a nic mu nepřišlo (má škoda SUPERB).Pipotuning píše:Freemo:myslím ,že takova věc na které se mužou fízli tak brutalně obohatit ,tak se neztratí a tomu věř!
PS:mě na jaře přišli všechny pokuty najednou a to i nezaplacené z roku 2004-a bud calneš nebo exekuce já caloval 9500kč!!!Ted to bude daleko krutější co je bod. systém!
Pochybuješ o tom že SUPERB jel 170?? To si děláš sranduPipotuning píše:No o těch vašich rychlostech co tady udaváte dost pochybuji!Freeman_TKOZ píše: strýko taky profičel 170 kolem radaru (má škoda SUPERB).
Tak tak každopadně při takove rychlosti calneš balik peněz a s papirama se taky pomazli dokud je máš!Ozzy_Vita píše:Kámoše blejskli v červenci v Práglu a přišlo mu to před dvěma týdny.. takže máš dost času na to o tom přemýšlet
nééé jel sem 160 a paxem začal brzdit.......a na 90to v tom okamžiku nesrazíš...prostě sem jel..koukl sem na tacháč 160...paxem jel dál..a viděl chlupaté a dupl sem na brzdu....Freeman_TKOZ píše:Tak teď ti nevěřím ani já... 160, když už jsi brzdil???DitrTKOZ píše: tak jaxem ho viděl taxem dupnul na brzdu......ale z tolika to na 90 nesrazím........ani za koko*..prostě poslední pohled na tacgáč co pamatuju bylo 160![]()
Nic ve zlém, ale dobře ti tak ! Jak to řekl blázen když jedu rychle tak vím co dělám a vím, že za to mohu platit a musím za to nést zodpovědnost ! Když jsi byl takový frajer a jel jsi tak rychle tak teď bohužel za to budeš muset pikat !DitrTKOZ píše:nééé jel sem 160 a paxem začal brzdit.......a na 90to v tom okamžiku nesrazíš...prostě sem jel..koukl sem na tacháč 160...paxem jel dál..a viděl chlupaté a dupl sem na brzdu....Freeman_TKOZ píše:Tak teď ti nevěřím ani já... 160, když už jsi brzdil???DitrTKOZ píše: tak jaxem ho viděl taxem dupnul na brzdu......ale z tolika to na 90 nesrazím........ani za koko*..prostě poslední pohled na tacgáč co pamatuju bylo 160![]()
jo fšak já to beru..bohužel..stalo se.......creams píše:Nic ve zlém, ale dobře ti tak ! Jak to řekl blázen když jedu rychle tak vím co dělám a vím, že za to mohu platit a musím za to nést zodpovědnost ! Když jsi byl takový frajer a jel jsi tak rychle tak teď bohužel za to budeš muset pikat !DitrTKOZ píše:nééé jel sem 160 a paxem začal brzdit.......a na 90to v tom okamžiku nesrazíš...prostě sem jel..koukl sem na tacháč 160...paxem jel dál..a viděl chlupaté a dupl sem na brzdu....Freeman_TKOZ píše: Tak teď ti nevěřím ani já... 160, když už jsi brzdil???![]()
je to realita !
fotily mě ve směru a mám doma papir jak mě fotly ze předu a to jsem předjižděl autoPipotuning píše:No právě ,že fotí vždy zadek!Tatikovi přišli už dvě fotky domu a vždy zezadu!Když oni stoji ve směru jizdy na okraji cesty atd..vždy fotí zadek a nepomužou ti ani zhasnutá světlasvanco1915 píše:ikdyž zhasneš to fotnou ale myslim že foti ze předu
Tak to je hodně zajimavé a divné!svanco1915 píše:fotily mě ve směru a mám doma papir jak mě fotly ze předu a to jsem předjižděl autoPipotuning píše:No právě ,že fotí vždy zadek!Tatikovi přišli už dvě fotky domu a vždy zezadu!Když oni stoji ve směru jizdy na okraji cesty atd..vždy fotí zadek a nepomužou ti ani zhasnutá světlasvanco1915 píše:ikdyž zhasneš to fotnou ale myslim že foti ze předu
ok posílej!svanco1915 píše:něco pak pošlu