creams píše:Klidně jsem pro jako vždy ve čtvrtek srazek v 19hod na štěrku ! A je to o pokecu ! Ne o TUNING CUPu
A co třeba každý druhý pátek? Možná se to chytne a časem se tam budou potkávat všichni.Pokud je tam poblíž i nějaká hospa kde se dá pak posedět....
Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport www.nuclear-racing.cz
2 Midas klidně se zastav budeme snad na štěrku trošku ve větším počtu a já tam budu v zeleném Favoritu
2Scooby dobrý nápad a co to raději udělat v sobotu odpoledne ?! Ten pátek jsem rád jak skončím v práci a relax či něco jiného.... nejlepší by byla menší účast ze začátku ať lépe pokecáme
creams píše:2 Midas klidně se zastav budeme snad na štěrku trošku ve větším počtu a já tam budu v zeleném Favoritu
2Scooby dobrý nápad a co to raději udělat v sobotu odpoledne ?! Ten pátek jsem rád jak skončím v práci a relax či něco jiného.... nejlepší by byla menší účast ze začátku ať lépe pokecáme
Takže po trošinku nezáživném štěrku potom shell celkem sranda hlavně to Polské auto že ? Tak co tedy vymyslet ? Jinač InifnityCars má každý čtvrtek srazík, ale chtělo by to vymyslet tedy něco 1x za 14dnů ! ? CO
jj fajn!
CO takhle dat prvni oficialní pravidelný srazik přiští měsíc 12nacteho v neděli v 17:00 na štěrkovně hm?Neděle je myslím idealní-to muže každý-všichni budou už po obědě atd...v sobotu by to taky nebylo marne ale to zas lidi jezděj po vyletech a s přitelkyněme se chodi bavit atd....myslím ,že ta neděle je nej
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
Já jsem zastáncem soboty třeba okolo 6ti a pak by se třeba něco vymyslelo. Že bychom někam hromadně zajeli a taaak. Je jasné, že nikdy nebudou moci všichni...ale tak snad většina jo.
Pipotuning píše:jj fajn!
CO takhle dat prvni oficialní pravidelný srazik přiští měsíc 12nacteho v neděli v 17:00 na štěrkovně hm?Neděle je myslím idealní-to muže každý-všichni budou už po obědě atd...v sobotu by to taky nebylo marne ale to zas lidi jezděj po vyletech a s přitelkyněme se chodi bavit atd....myslím ,že ta neděle je nej
Souhlasím ! a je mi to vcelku jedno zdali sobota či neděle ! I když ta sobota by byla akčnější !
Bembik píše:Sobota 4 eveeeer Přítelkyně musí pochopit, že jednou za čas se musíme odreagovat Třeba v pišču
HEJ JO...JEDEM DO PÍŠTĚ???
TAM TO BUDE LUXUS
I MUŽI MAJÍ SVÉ DNY --- O PÍŠŤU TO PLÁTÍ DVOJNÁSOB
pro ty co nechápou... mrkněte a www.tkoz.cz do knihy.... nic jiného se tam neřeší