Potvrdili to tím mailem co jsem zveřejnil na foru.
Ostatní účastníky Helax tají..

Nevím,fakt nevím to se ukaže do večera-aby tam nemněli nakonec 5 aut!!manijak píše:tak to si děláte kozy že by Vás nevzali? co tam chcou? přehlídku tokio drift?
Neboj nějak tě tam dostanem!! Spíše zapoměli!! Ten Mirek Pifka je asi trochu sklerotikýPipotuning píše:No jo tak to jsem fakt zvědav,jestli se ještě ozvou či ne,jinak budu sledovacím učastníkem i s cliem!!
No jo zařizuje to muj kámoš z byvaleho MCTC s tim CILEM!!tak uvidíme!!Ale vidím to bledě!!Freeman_TKOZ píše:Neboj nějak tě tam dostanem!! Spíše zapoměli!! Ten Mirek Pifka je asi trochu sklerotikýPipotuning píše:No jo tak to jsem fakt zvědav,jestli se ještě ozvou či ne,jinak budu sledovacím učastníkem i s cliem!!![]()
Zavolej mu na 777 666 937
jinak v mailu bylo napsane: " PS Předejte info svým kolegům z klubů, které jste přihlašovali vy… "
Víš jak nechci podrazit kámoše!!Určitě tam pojedu to jo ale .....snad se ozvou a pokud ne tak se s nima domluvíme na místě co a jak,bud nás vezmou oba nebo nic no!!Však do 20:00 tam maji být nejpozději auta nachystane tak tam pojedem a uvidíme!!Freeman_TKOZ píše:Prosím tě... máš tam místo
Pojedeš s náma a já tě tam na jeden flek narvu... s mirkem to zařídíme..
jj a kde dáme scuka? Ať tam přijedeme naráz a uděláme trochu zmatek...Pipotuning píše:Víš jak nechci podrazit kámoše!!Určitě tam pojedu to jo ale .....snad se ozvou a pokud ne tak se s nima domluvíme na místě co a jak,bud nás vezmou oba nebo nic no!!Však do 20:00 tam maji být nejpozději auta nachystane tak tam pojedem a uvidíme!!Freeman_TKOZ píše:Prosím tě... máš tam místo
Pojedeš s náma a já tě tam na jeden flek narvu... s mirkem to zařídíme..
Jasan uvidíme co a jak budu psat SVANCOVI pak!!Freeman_TKOZ píše:Jak jsem se dival, tak bych to nechal na těch 18:00 u shoping parku. Xclusive cars jak jsem četl tak by snad byli taky proPipotuning píše:Ještě se domluvíme čekám s jakou se ozve ten kámoš a hlavně kdy se ozve!!??![]()
O.K.Pipotuning píše:Jasan uvidíme co a jak budu psat SVANCOVI pak!!Freeman_TKOZ píše:Jak jsem se dival, tak bych to nechal na těch 18:00 u shoping parku. Xclusive cars jak jsem četl tak by snad byli taky proPipotuning píše:Ještě se domluvíme čekám s jakou se ozve ten kámoš a hlavně kdy se ozve!!??![]()
Ok muj je 606457257!Freeman_TKOZ píše:snad tedy svanco přijede k šopu... díval jsem se do jejich diskuze a zatím jen podal návrh... no nic... když tak tel na mě je 731 86 22 74Pipotuning píše:Domluveno tedy!!
No tak toho se nebojim!!Aspon bych si počet!!Freeman_TKOZ píše:OK.... to zas bude sms od 15ti letých fracků, když jsi to dal na sklo co?![]()
![]()
Jasná páka!!svanco1915 píše:Ahop po 6 sme tam vydržte
Neřeším jen mě to zajímá navic jak sem tak koukal tak v sobotu bylo vše ok!!!!svanco1915 píše:to neřeš , každy má své duvody které někdy zbytek nepochopiPipotuning píše:Co s tím demonem??to nechápu!!???
Tak na ty kompromitujicí fotky bych byl fakt zvědavýFreeman_TKOZ píše:NO vypadá to takhle: Jeho mladá pravděpodobně objevila kompromitujíci fotky (upozorňuju že to bylo nahrane!!) na webu a tak mu zatrhla TKOZ.svanco1915 píše:to neřeš , každy má své duvody které někdy zbytek nepochopiPipotuning píše:Co s tím demonem??to nechápu!!???