Tuhle odpověď jsem přímo čekal... ale od ašpika...Pipotuning píše:To je fakt hned ne až za 9 měsicu!

No jo ale AŠPIK tu zatím není tak sem ji vypustil já no!!Freeman_TKOZ píše:Tuhle odpověď jsem přímo čekal... ale od ašpika...Pipotuning píše:To je fakt hned ne až za 9 měsicu!
No snad nechceš srovnávat maleho AŠPIKA 45 kilového a 170cm vysokého semnou který má 94kilo a 186cmFreeman_TKOZ píše:Vy ste oba stejní....Pipotuning píše:No jo ale AŠPIK tu zatím není tak sem ji vypustil já no!!
Noo si zapomněl doma polštář pod prdel!Freeman_TKOZ píše:však už za to prý dostal pokutuPipotuning píše:Sem mu chtěl trochu přidat no ,kdyby mněl o 5 cm mín tak musí sedět v autosedačce!![]()
![]()
wow ,zbožňuji kolače!!Freeman_TKOZ píše:Si piš...svanco1915 píše:tak pak pozvi ti zatrubime tuningama na svatběTuning svatba...
Já jo já to mám do OV jen 13km!!svanco1915 píše:jen jak je znám polovina by nedojela , to víš ostrava je dálka
Už aby to bylo!!Freeman_TKOZ píše:A dostanete koláčkyPipotuning píše: Já jo já to mám do OV jen 13km!!
si piš že bude dojedu a udělame rozlučku na stodolce!!Freeman_TKOZ píše:Vy ku*dy... ani rozlučku mi neuděláte jo?svanco1915 píše:ja dojedu nejsem jak někdo navic bude prdel a rozlučka , vemem si nastarost tvoji babu
To si piš kamarade!!Freeman_TKOZ píše:Jediný kdo myslí na mě je starý dobrý Piposvanco1915 píše:stebou až potom co bude snim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si piš draku až za HROB!Freeman_TKOZ píše:Můj ďábel strážný...Pipotuning píše:To si piš kamarade!!jsem stebou!!
![]()
![]()
Ale jooo svanco ti ho bude žužlat!!Freeman_TKOZ píše:svanco1915 píše:no my budem klátit babu a pipo tebe to je fér![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to ne![]()