http://www.mapy.cz/?mp=ophoto&zm=16&cx= ... luv%C4%9B)
Ano!! Myslí to vážně!! Ale ty úpravy platí pro tu škodovku a ne pro Buggy!! Buggy si postavil z jiné škodovky jen tak na závodění!! Do svoji normální škodovky tyto upravy opravdu dává, motor již má a přírubu si nechal udělat, Remus má již u sebe, 4 bodové pásy jsem mu dal já, kotoučovky má z rapida a kola má zatím 205....Sly píše:Tak to jsem nepobral...To ma byt recese nebo to dotycny mysli vazne?
![]()
Plánované v blízké dobe
- motor opl vectra 2 l i - už je koupený!!!
- kola aspon 225/ 50
- sportovní sedacky
- 4 bodovky pásy
- Turbo
- podsvícení
- výfuk Rémus 2x DTM
- kotoucovky na všechny kola
Sly píše:A tak.Z profilu vyplyva, ze to chce bastlit na tu buginu. Tak hodne zdaru preji. Taky stavim podobnou silenost.
Motis píše:Manijak__Co máš v plánu nového?
mno není zrovna nejlíp ale já dojedu s mladou...Hans_Sccirocco píše:Čau chlapi tak jak to dneska vidíte s tím srazem? POčasí celkem zlobí. Jede se nebo jak je to?
Crx neni auto, crx je motokara. A9 ma v serii 130hp pri vaze 890kg, takze opatrne.manijak píše:neměj obavy že by to bylo skok... více než se škodovkou lítám v 1.9tce rencku... ale jaky typ motoru to fakt nevím ani netuším...
Je to skok.Pokud to bude 16v-hlavně nad 5tis.ot.manijak píše:neměj obavy že by to bylo skok... více než se škodovkou lítám v 1.9tce rencku... ale jaky typ motoru to fakt nevím ani netuším...