Pak pošli....creams píše:No uvidíme co bude dál jinač se jedná o Opel Astra GSI ! A je na rozprodej tj... přední čiré lampy, zadek, vyfuk ... atd atd..... ! Snad to nějak vyfotím !Freeman_TKOZ píše:O kohocreams píše:A asi jsme přišli o jednoho člena ....A proč?
Tuning Kluby
-
Freeman_TKOZ
- Kontaktovat uživatele:
- creams
- Kontaktovat uživatele:
Přečti si to pořádně o pár řadku výše... a moc k smíchu, že rozbil auti mi moc nepřijdeazpek1 píše:Vždiť ty máš ale Felinu ne Oplacreams píše:No uvidíme co bude dál jinač se jedná o Opel Astra GSI ! A je na rozprodej tj... přední čiré lampy, zadek, vyfuk ... atd atd..... ! Snad to nějak vyfotím !Freeman_TKOZ píše: O kohoA proč?
![]()
![]()
![]()
![]()
- creams
- Kontaktovat uživatele:
Trošku jsi to asi nepochopil ! Psal jsem "asi jsme přišli o jednoho člena ...." a ten měl GSI. Tak to příště pořádně přečtiazpek1 píše:Vždiť ty máš ale Felinu ne Oplacreams píše:No uvidíme co bude dál jinač se jedná o Opel Astra GSI ! A je na rozprodej tj... přední čiré lampy, zadek, vyfuk ... atd atd..... ! Snad to nějak vyfotím !Freeman_TKOZ píše: O kohoA proč?
![]()
![]()
![]()
![]()
- creams
- Kontaktovat uživatele:
Trošku jsi to asi nepochopil ! Psal jsem "asi jsme přišli o jednoho člena ...." a ten měl GSI. Tak to příště pořádně přečtiazpek1 píše:Vždiť ty máš ale Felinu ne Oplacreams píše:No uvidíme co bude dál jinač se jedná o Opel Astra GSI ! A je na rozprodej tj... přední čiré lampy, zadek, vyfuk ... atd atd..... ! Snad to nějak vyfotím !Freeman_TKOZ píše: O kohoA proč?
![]()
![]()
![]()
![]()
- creams
- Kontaktovat uživatele:
![]()
![]()
![]()
![]()
creams píše:Trošku jsi to asi nepochopil ! Psal jsem "asi jsme přišli o jednoho člena ...." a ten měl GSI. Tak to příště pořádně přečtiazpek1 píše:Vždiť ty máš ale Felinu ne Oplacreams píše: No uvidíme co bude dál jinač se jedná o Opel Astra GSI ! A je na rozprodej tj... přední čiré lampy, zadek, vyfuk ... atd atd..... ! Snad to nějak vyfotím !![]()
![]()
![]()
![]()
- azpek1
- Kontaktovat uživatele:
Hups, ja myslel že to rozprodává protože to vrací do serie nebo že to cele předělává.creams píše:Přečti si to pořádně o pár řadku výše... a moc k smíchu, že rozbil auti mi moc nepřijdeazpek1 píše:Vždiť ty máš ale Felinu ne Oplacreams píše: No uvidíme co bude dál jinač se jedná o Opel Astra GSI ! A je na rozprodej tj... přední čiré lampy, zadek, vyfuk ... atd atd..... ! Snad to nějak vyfotím !![]()
![]()
![]()
![]()
- creams
- Kontaktovat uživatele:
však jsi včera viděl první TUZINGazpek1 píše:Hups, ja myslel že to rozprodává protože to vrací do serie nebo že to cele předělává.creams píše:Přečti si to pořádně o pár řadku výše... a moc k smíchu, že rozbil auti mi moc nepřijdeazpek1 píše: Vždiť ty máš ale Felinu ne Opla![]()
![]()
![]()
![]()
To že ty máš Felicii a ne Opla sem myslel tak že nemáš rozprodávat auto ty (i když to neděláš a dělat určitě nebudeš
)
Jinač GSI asi změni brzy majitele ! Tak uvidíme co z něj vzejde po opravě !
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
TO CREAMS:myslíš že by mi prodal ty budíky??!!

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No škoda no ale kdyby jen jo dej vědět!!creams píše:Hej to určitě né ! Chce to nakonec prodát celé jak to je....Pipotuning píše:TO CREAMS:myslíš že by mi prodal ty budíky??!!![]()
- azpek1
- Kontaktovat uživatele:
Proč TUZINK?? nahodou mu to v tom plničí sedícreams píše:však jsi včera viděl první TUZINGazpek1 píše:Hups, ja myslel že to rozprodává protože to vrací do serie nebo že to cele předělává.creams píše: Přečti si to pořádně o pár řadku výše... a moc k smíchu, že rozbil auti mi moc nepřijdeTo že ty máš Felicii a ne Opla sem myslel tak že nemáš rozprodávat auto ty (i když to neděláš a dělat určitě nebudeš
)
ale je to jen na zkoušku ... sice to není nad zemi jak třeba má David, ale stači zase s tím potřebuji jezdit
![]()
- azpek1
- Kontaktovat uživatele:
Proč TUZINK?? nahodou mu to v tom plničí sedícreams píše:však jsi včera viděl první TUZINGazpek1 píše:Hups, ja myslel že to rozprodává protože to vrací do serie nebo že to cele předělává.creams píše: Přečti si to pořádně o pár řadku výše... a moc k smíchu, že rozbil auti mi moc nepřijdeTo že ty máš Felicii a ne Opla sem myslel tak že nemáš rozprodávat auto ty (i když to neděláš a dělat určitě nebudeš
)
ale je to jen na zkoušku ... sice to není nad zemi jak třeba má David, ale stači zase s tím potřebuji jezdit
![]()
- creams
- Kontaktovat uživatele:
Kua měl jsi začit od kol a né od náraznikuazpek1 píše:Proč TUZINK?? nahodou mu to v tom plničí sedícreams píše:však jsi včera viděl první TUZINGazpek1 píše: Hups, ja myslel že to rozprodává protože to vrací do serie nebo že to cele předělává.To že ty máš Felicii a ne Opla sem myslel tak že nemáš rozprodávat auto ty (i když to neděláš a dělat určitě nebudeš
)
![]()
Jinač GSI asi změni brzy majitele ! Tak uvidíme co z něj vzejde po opravě !(světle na tmavém) i když lak je lak, tenhle měsíc budou snad už i prahy a potom čeká lak i mě
- azpek1
- Kontaktovat uživatele:
Někdo začína tak a někdo tak, je fakt že ty 13 tam sou celkem dost na hovno, ale na druh stranu to s nimi jede jak cyp, však synci ti můžou povykládatcreams píše:Kua měl jsi začit od kol a né od náraznikuazpek1 píše:Proč TUZINK?? nahodou mu to v tom plničí sedícreams píše: však jsi včera viděl první TUZINGale je to jen na zkoušku ... sice to není nad zemi jak třeba má David, ale stači zase s tím potřebuji jezdit
![]()
Jinač GSI asi změni brzy majitele ! Tak uvidíme co z něj vzejde po opravě !(světle na tmavém) i když lak je lak, tenhle měsíc budou snad už i prahy a potom čeká lak i mě
!
Naposledy upravil(a) azpek1 dne 09 zář 2006 11:13, celkem upraveno 1 x.
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo to mužem povykladat jede mu to jak -
ŠNEK!! Néé prdel

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Raději akorát na 16tkách!!

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Se stím neser hod tam 16tky!!azpek1 píše:tak 15 by se mi na autě líbily akorát nevím co by mi na to řekly policajti, je fakt že 1.6 VTS má 15 i v papírech ale ja nemám tam jen 14
no uvidíme jak to dopadne
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
ja mam v papirech 185/60 R14 a na aute mam 195/50 R15 - pokud neudelas nejakej problem treba pri bouracce a nezabavi ti auto aby slo na expertizu rovnou, tak ty kola pred focenim vzdycky prehodisazpek1 píše:tak 15 by se mi na autě líbily akorát nevím co by mi na to řekly policajti, je fakt že 1.6 VTS má 15 i v papírech ale ja nemám tam jen 14
mužeš tam mit i 17tky ale nesmiš je provkovat zběsilou jizdou atd jinak si na tebe zasednou.creams píše:Mám v TP 14 a mám 15" pokud máš good pneu a nelezou ti ven nějak tak ti nic moc neřeknou !!!!azpek1 píše:tak 15 by se mi na autě líbily akorát nevím co by mi na to řekly policajti, je fakt že 1.6 VTS má 15 i v papírech ale ja nemám tam jen 14
- creams
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkal D.A.N.Y.duduš píše:mužeš tam mit i 17tky ale nesmiš je provkovat zběsilou jizdou atd jinak si na tebe zasednou.creams píše:Mám v TP 14 a mám 15" pokud máš good pneu a nelezou ti ven nějak tak ti nic moc neřeknou !!!!azpek1 píše:tak 15 by se mi na autě líbily akorát nevím co by mi na to řekly policajti, je fakt že 1.6 VTS má 15 i v papírech ale ja nemám tam jen 14
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj co je bodový system tak na mě benga serou se stavem auta,ba naopak setkal sem se ted ze samýma co čumí a ptají se co a jak s autem!creams píše:Jak říkal D.A.N.Y.duduš píše:mužeš tam mit i 17tky ale nesmiš je provkovat zběsilou jizdou atd jinak si na tebe zasednou.creams píše: Mám v TP 14 a mám 15" pokud máš good pneu a nelezou ti ven nějak tak ti nic moc neřeknou !!!!jel jste rychle -3body a 2500pokuta a za auto vás dupat nebudem! (Dopravka) ! To ať si dupou měšťaci ! Říkám státni maji takové věci v ... pokud to není extrém, který leze ven nebo ojety viz šamponek s fabii
Re: Tuning Kluby
nehadejte se tu pacholci, si myslím že klubů je tu až moc, některé tuning kluby jsou spíš auto kluby ale to at posoudí někdo jiný. To infinity: hoši určitě jste super parta ale jen scházením u čochtana díru do světa neuděláte a moc o sobě nedáte vědět. Chce to jezdit na srazy a komunikovat s ostatníma klubama. Není to žádná kritika, aby jsme nebyli nasraní
) držím palce at se vám to rozběhne ale chce to trochu života, jinak připomínám všem, každou neděli v 17,00 srazy u globusu !!!
Nebudte na mě nasraní, mám jen auto do kukuřice------------------------------
Ford Focus - PopCorn Edition
Ford Focus - PopCorn Edition