a bingo , na tu máš radio chlapečkudan7211 píše:já bych řekl že jde o IP

ta máš neměn tosvanco1915 píše:Nechceš?? ja si ho klidně vezmuazpek1 píše:Na co radio panáčku?dan7211 píše: a bingo , na tu máš radio chlapečku![]()
lepší se ukáže , už ti odepslai z redakce?[/quote]svanco1915 píše:jj už chápu no klidně bych si ho nechal ale to se museli hrnout hlasydan7211 píše:ta máš neměn tosvanco1915 píše: Nechceš?? ja si ho klidně vezmu![]()
a nedupal Ti během šichty do nohy pesFreeman_TKOZ píše:Když je to tu volný pokec tak proč jsem nebyl tři dny na fóru:
V úterý jsem šel v klidu do práce a po pár hodinách u PC jsem chtěl jít do kantýny.. a hle, noha bolela jak by mi do ní píchali nožem... z práce jsem se málem nedostal a nemohl jsem usnout a tak jsem letěl ve tři ráno na pohotovost kde si se mnou nevěděli rady a tak mi píchly injekci a dali berle.. tak teď ležím doma a myslím že by se mi teď asi blbě mačkala spojka...
manijak píše:a nedupal Ti během šichty do nohy pesFreeman_TKOZ píše:Když je to tu volný pokec tak proč jsem nebyl tři dny na fóru:
V úterý jsem šel v klidu do práce a po pár hodinách u PC jsem chtěl jít do kantýny.. a hle, noha bolela jak by mi do ní píchali nožem... z práce jsem se málem nedostal a nemohl jsem usnout a tak jsem letěl ve tři ráno na pohotovost kde si se mnou nevěděli rady a tak mi píchly injekci a dali berle.. tak teď ležím doma a myslím že by se mi teď asi blbě mačkala spojka...![]()
![]()
![]()
no sicher jo a těd se neche přiznatmanijak píše:a nedupal Ti během šichty do nohy pesFreeman_TKOZ píše:Když je to tu volný pokec tak proč jsem nebyl tři dny na fóru:
V úterý jsem šel v klidu do práce a po pár hodinách u PC jsem chtěl jít do kantýny.. a hle, noha bolela jak by mi do ní píchali nožem... z práce jsem se málem nedostal a nemohl jsem usnout a tak jsem letěl ve tři ráno na pohotovost kde si se mnou nevěděli rady a tak mi píchly injekci a dali berle.. tak teď ležím doma a myslím že by se mi teď asi blbě mačkala spojka...![]()
![]()
![]()
Já vím, přes budku to nebylo...svanco1915 píše:ne ne on jen decentně
Vůbec nevíš jak to bylo tak se prosím zdrž poznámek, DÍKOndras píše:Pěkné, azpeku, jezdí skoro tak dobře jako ty, co jsem slyšel