*** VOLNÝ POKEC ***
ja sem neřekl že jsi to zamknul. jenom jsem reagoval na danou situaci. nic víc nic míňDitrTKOZ píše:ty šuline já sem nic nezamknul..taky sem se divil že to je zamknutédaiman píše:díky díky díkyPipotuning píše: Ditr:daiman tady ted píše normalně pokud jsis nevšimnul a ty tady zas musíš psát ty své žvásty!![]()
Pak zamykáš témata!!!
- DitrTKOZ
- Moderátor
Re: *** VOLNÝ POKEC ***
jaxe naseru tak to pozamykám všechno a budete chodit na XCHAT 

tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nepotřebuji nikoho noveho hledat!Ale ty se pak zamyslí kdo tu piše bláboly-pokud vim tady píše ten DAIMAN normalně-jen ty zas musíš nahodit sve připominky-a o TUZINGU bych pomlčel-zrovna ty!!DitrTKOZ píše:to pipotuzing vidím že sis našel nové kamarádydaiman píše:díky díky díkyPipotuning píše: Ditr:daiman tady ted píše normalně pokud jsis nevšimnul a ty tady zas musíš psát ty své žvásty!![]()
Pak zamykáš témata!!!

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

- DitrTKOZ
- Moderátor
zdrž se těch tvojich dementních komentářů nigdo na to není zvědavý!! já sem zapoměl pane tunerePipotuning píše:Nepotřebuji nikoho noveho hledat!Ale ty se pak zamyslí kdo tu piše bláboly-pokud vim tady píše ten DAIMAN normalně-jen ty zas musíš nahodit sve připominky-a o TUZINGU bych pomlčel-zrovna ty!!DitrTKOZ píše:to pipotuzing vidím že sis našel nové kamarádydaiman píše: díky díky díky![]()

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Za to na ty tve pitomé připomínky je tady každý zvědavý!!!Jediný kdo tady má dementní komentaře jsi ty a pak se navažej do nějakeho DAIMANA!!!Už jsem tuner ,už ne TUZER ooo díky pane VELKOMOŽNY!!DitrTKOZ píše:zdrž se těch tvojich dementních komentářů nigdo na to není zvědavý!! já sem zapoměl pane tunerePipotuning píše:Nepotřebuji nikoho noveho hledat!Ale ty se pak zamyslí kdo tu piše bláboly-pokud vim tady píše ten DAIMAN normalně-jen ty zas musíš nahodit sve připominky-a o TUZINGU bych pomlčel-zrovna ty!!DitrTKOZ píše: to pipotuzing vidím že sis našel nové kamarády![]()
Naposledy upravil(a) Pipotuning dne 17 srp 2007 10:41, celkem upraveno 1 x.

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Toho taky moc nenakecáš!!Midas píše:tyyy kokso![]()
![]()
![]()

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty se pořad jen směješ a přitakaváš ale nikdy neutvoříš svuj názor na dannou situaci!Midas píše:není k tomu co...jen se smějuPipotuning píše:Toho taky moc nenakecáš!!Midas píše:tyyy kokso![]()
![]()
![]()
![]()
něco mi to totiž připomíná![]()

- DitrTKOZ
- Moderátor
aha tak já jo..nevím gdo mi pořád píše na icq pojd do nich dáme jim sadu na TF a takový ty si a tedka tu do mě jebeš si frajer no...neměl bys to smrkatPipotuning píše:Za to na ty tve pitomé připomínky je tady každý zvědavý!!!Jediný kdo tady má dementní komentaře jsi ty a pak se navažej do nějakeho DAIMANA!!!Už jsem tuner ,už ne TUZER ooo díky pane VELKOMOŽNY!!DitrTKOZ píše:zdrž se těch tvojich dementních komentářů nigdo na to není zvědavý!! já sem zapoměl pane tunerePipotuning píše: Nepotřebuji nikoho noveho hledat!Ale ty se pak zamyslí kdo tu piše bláboly-pokud vim tady píše ten DAIMAN normalně-jen ty zas musíš nahodit sve připominky-a o TUZINGU bych pomlčel-zrovna ty!!![]()

- Dave1984
- Kontaktovat uživatele:
není dne, kdy na T-F v místnosti Ostrava nejsou konflikty, urážky, narážky apod.DitrTKOZ píše:aha tak já jo..nevím gdo mi pořád píše na icq pojd do nich dáme jim sadu na TF a takový ty si a tedka tu do mě jebeš si frajer no...neměl bys to smrkatPipotuning píše:Za to na ty tve pitomé připomínky je tady každý zvědavý!!!Jediný kdo tady má dementní komentaře jsi ty a pak se navažej do nějakeho DAIMANA!!!Už jsem tuner ,už ne TUZER ooo díky pane VELKOMOŽNY!!DitrTKOZ píše: zdrž se těch tvojich dementních komentářů nigdo na to není zvědavý!! já sem zapoměl pane tunere

VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
DitrTKOZ píše:aha tak já jo..nevím gdo mi pořád píše na icq pojd do nich dáme jim sadu na TF a takový ty si a tedka tu do mě jebeš si frajer no...neměl bys to smrkatPipotuning píše:Za to na ty tve pitomé připomínky je tady každý zvědavý!!!Jediný kdo tady má dementní komentaře jsi ty a pak se navažej do nějakeho DAIMANA!!!Už jsem tuner ,už ne TUZER ooo díky pane VELKOMOŽNY!!DitrTKOZ píše: zdrž se těch tvojich dementních komentářů nigdo na to není zvědavý!! já sem zapoměl pane tunere
Ditr nechapu co to blaboliš-ten kdo psal na icq jsi byl jedině ty-pojd dame jim párek a kartač atd...stejně jako na TF tak i na TKOZ!!Nevim co tě žere??Vzpamatuj se!!

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já jsem naprosto v klidu!!petr18.vt píše:KLIDEK CHLAPI....

- DitrTKOZ
- Moderátor
??petr18.vt píše:tak tady kolega ditr

- DitrTKOZ
- Moderátor
já se mám vzpamatovat??? škoda že nemám historii na icq.....by se tady trošku divili...ty pokaždé všechno otáčíš tak aby si stoho vyplavalPipotuning píše:DitrTKOZ píše:aha tak já jo..nevím gdo mi pořád píše na icq pojd do nich dáme jim sadu na TF a takový ty si a tedka tu do mě jebeš si frajer no...neměl bys to smrkatPipotuning píše: Za to na ty tve pitomé připomínky je tady každý zvědavý!!!Jediný kdo tady má dementní komentaře jsi ty a pak se navažej do nějakeho DAIMANA!!!Už jsem tuner ,už ne TUZER ooo díky pane VELKOMOŽNY!!
Ditr nechapu co to blaboliš-ten kdo psal na icq jsi byl jedině ty-pojd dame jim párek a kartač atd...stejně jako na TF tak i na TKOZ!!Nevim co tě žere??Vzpamatuj se!!

- DitrTKOZ
- Moderátor
a nebudu se stebou hádat protože vím že si defekt a že musíš mít vždycky pravdu a poslední slovo ,tagže to je uplně zbytečné,..protože budeš tlachat a tlachat a snažit se ukázat že ty za nic nemůžeš

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ditr jsi ubohý!!Bez uražek a nadávek nedokažeš složit ani větu!!DitrTKOZ píše:a nebudu se stebou hádat protože vím že si defekt a že musíš mít vždycky pravdu a poslední slovo ,tagže to je uplně zbytečné,..protože budeš tlachat a tlachat a snažit se ukázat že ty za nic nemůžeš

Pipotuning píše:Ditr jsi ubohý!!Bez uražek a nadávek nedokažeš složit ani větu!!DitrTKOZ píše:a nebudu se stebou hádat protože vím že si defekt a že musíš mít vždycky pravdu a poslední slovo ,tagže to je uplně zbytečné,..protože budeš tlachat a tlachat a snažit se ukázat že ty za nic nemůžeš

- creams
- Kontaktovat uživatele:
Tunerstvo Ostravy je pořád stejné
kdy se konečně přestanou ti lidi hádat ?!

Pug 306 cleaning
HTTP://INFINITYCARS.CZ
http://opravy-autochladicu.cz/ a svařování hliníku
Profesionální péče o vozidla
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo štěstí ,že jsem tunerstvo z Opavy-eště že se tu nehadám kura!creams píše:Tunerstvo Ostravy je pořád stejnékdy se konečně přestanou ti lidi hádat ?!

- creams
- Kontaktovat uživatele:
No vtipnéPipotuning píše:No jo štěstí ,že jsem tunerstvo z Opavy-eště že se tu nehadám kura!creams píše:Tunerstvo Ostravy je pořád stejnékdy se konečně přestanou ti lidi hádat ?!
![]()
![]()
![]()

Pug 306 cleaning
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
- DitrTKOZ
- Moderátor
hmm tak po víkendu u přítelkyně sem neměl čas tady vůbec psát a být tagže já nic nesmazal..a jak vidím tak témata a přízpěvky mizí i nadále. já to nedělám ale ten kdo v tom má prsty..tak at to promaže a pořádně

Tak ty rozhodně nejsi tuner z Opavy!!! max. děláš moderátora v místnosti Opava to je vše co sni máš společného!!!Pipotuning píše:No jo štěstí ,že jsem tunerstvo z Opavy-eště že se tu nehadám kura!creams píše:Tunerstvo Ostravy je pořád stejnékdy se konečně přestanou ti lidi hádat ?!
![]()
![]()
![]()
BMW E46 - 330D - jede a nežere
seat toledo model 2000, 1.9TDi, 81kw - winter car - prodám
YAMAHA TTR 600

YAMAHA TTR 600
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Moc to žereš! ještě řekni ,že ty jsi snad tunerstvo z Opavy??dan7211 píše:Tak ty rozhodně nejsi tuner z Opavy!!! max. děláš moderátora v místnosti Opava to je vše co sni máš společného!!!Pipotuning píše:No jo štěstí ,že jsem tunerstvo z Opavy-eště že se tu nehadám kura!creams píše:Tunerstvo Ostravy je pořád stejnékdy se konečně přestanou ti lidi hádat ?!
![]()
![]()
![]()

A za další my se tady bavime v žertu-jen ty spousty věci nechapeš a lezeš sem jen za učelem nějakeho rypaní,že pane velkýýýý

Mno tak ses blbě vykecal pane malýýýýýýýýýýýýPipotuning píše:Moc to žereš! ještě řekni ,že ty jsi snad tunerstvo z Opavy??dan7211 píše:Tak ty rozhodně nejsi tuner z Opavy!!! max. děláš moderátora v místnosti Opava to je vše co sni máš společného!!!Pipotuning píše: No jo štěstí ,že jsem tunerstvo z Opavy-eště že se tu nehadám kura!![]()
![]()
![]()
![]()
Neboj ja se k ni nehlasim a ani nechci-ale pokud si pořadně prostuduješ mapy a okresy tak zjistíš ,že Hlučín je okres OPAVA!!
![]()
![]()
A za další my se tady bavime v žertu-jen ty spousty věci nechapeš a lezeš sem jen za učelem nějakeho rypaní,že pane velkýýýý![]()
![]()

BMW E46 - 330D - jede a nežere
YAMAHA TTR 600

YAMAHA TTR 600