A s čím kdo jezdí ???
Re: A s čím kdo jezdí ???
jo pekna tata ma 2.0 115 a jede pekne a ted mam coswortha a ceka se na opravu motoru a potom jenom kastle
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
no červenku už "má " semsei, řernouska si zas evzal Lama.. takže sem práve dojezdil s c( praskláhlava ) ted jezdím corollou a už s enemohu dočkat kdy si konečne dovezu svuj sen 
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
ano, ty uvozovky u toho " má " , jsou si myslim na místěIdaho píše:no červenku už "má " semsei, řernouska si zas evzal Lama.. takže sem práve dojezdil s c( praskláhlava ) ted jezdím corollou a už s enemohu dočkat kdy si konečne dovezu svuj sen
330i E90 
Můj Oplík
Já jezdím momentálně tímhle, ale jelikož mám zálusk na něco jiného je v nabídce......
- Přílohy
-
- Obraz000.jpg (113.78 KiB) Zobrazeno 2444 x
no konecnevyjela celica takze ted s eobca spriblizuju tímhle. Nechápu lidi co maj celicu, sní o supre a tvrdí že na ní nemaj, supra jezdí levnejí a je méne nárocná jak celica 
jinak fotky zde.. :
viewtopic.php?t=57134
jinak fotky zde.. :
viewtopic.php?t=57134
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
viď...
a jede to jak potrefený... přes město je to rychlejší než tdička
a to to občas i staví 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Stanleysniper
Se pohybuji v tomhle
album_pic.php?pic_id=7494
album_pic.php?pic_id=7493
album_pic.php?pic_id=7492
album_pic.php?pic_id=7491
album_pic.php?pic_id=7494
album_pic.php?pic_id=7493
album_pic.php?pic_id=7492
album_pic.php?pic_id=7491
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.
todle je tatovo
tak se omlouvam ale nejdou me vlzoit fotky
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675