A s čím kdo jezdí ???
Re: A s čím kdo jezdí ???
jj sory sem tu novej
, čas na cigárko si udělám dicky. By sme mohly udělat někdy sraz všech co chodí na ZČU.

ajaj
další lamovo oběť na zču

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
a sakra můžete my někdo říct do čeho sem se to namočilBALI píše:ajajdalší lamovo oběť na zču
![]()

už to vidim....
za chvíli budeš mít bydliště lamovo pelíšek a druhej semestr bude poslední 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
neni čas
já už jsem taky v 2 semestru
určitě přijedu na plasy

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
sem na Pedáku -geografie, něco mame i na ekonomce, ted me ale nejvic zastihnete na borech na Slavii zapsal sem si totiz samej sport do druhyho semestru 

tak to možná bude poslední i tak bez nějBALI píše:už to vidim....za chvíli budeš mít bydliště lamovo pelíšek a druhej semestr bude poslední

v ghetu u zimáku 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
tak to radši budu jezdit těch 50Km deně

tak stále žiju ,L.A.M.U. sem dneska nepotkal

Co s tim zase vyvadis? 

Lamik: neneee..prijela na navstevu urcite na Vinice a za 2sekundy dopadla takto.. 

no a za dalších 10s už nebylo ani co fotitgizmi píše:Lamik: neneee..prijela na navstevu urcite na Vinice a za 2sekundy dopadla takto..

konečně jsem se do toho pustila
.... už je rozebraná i vevnitř a i tak nějak zvenku kolem dokola
... hlavně abych to pak zase podkládala zpátky ... sice mam škatulky se šroubkama odděleně .. ale už ztrácím pojem, která krabička k čemu patří
.... teď už autíčko zase nevrčí a chvilku vrčet nebude .. páč jsem díly odvezla a rozeslala poštou .... na lakování .. zlacení .. airbrush .... předělání světel ... atd atd .... až se mi to vrátí domů .. tak budu pokračovat v bytě .. něco dolaminovat .. a budu předělávat ty krystaly a lepit nové swarovskiho
.. a mezitím mi dojdou naobjednané chrom blbůstky .. jako kryty matek a imbusů ... pár maličkostí od iced out emz ..... je toho hafo ..... mraky práce .. ale už se těším až to doskládám zase zpátky
motorový prostor bych už letos měla mít podle svých představ dodělaný .. interiér z velké části také .... v létě se pustím pak konečně do technických úprav motoru
snad se mi to povede a bude to vypadat good ...... loni toho bylo hodně ve spěchu, aby se ta sezona nějak stihla odjezdit, když jsem vyjela až tak pozdě ... letos vyjedu déle .. ale snad to bude drobet i poznat .. i když to bude hlavně o dodělání detailů

motorový prostor bych už letos měla mít podle svých představ dodělaný .. interiér z velké části také .... v létě se pustím pak konečně do technických úprav motoru
snad se mi to povede a bude to vypadat good ...... loni toho bylo hodně ve spěchu, aby se ta sezona nějak stihla odjezdit, když jsem vyjela až tak pozdě ... letos vyjedu déle .. ale snad to bude drobet i poznat .. i když to bude hlavně o dodělání detailů
Ty blaho,tak to mas muj obdiv,ja bych na to odvahu nemel.To auto neni takto zaparkovane venku,ze ne ? 

seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps
coupe328: samozřejmě, že je v garáži .. takhle to nechat stát venku, tak bych to popravila ... jsem Cecilii jen vyvezla ven, abych stahla střechu .. v garáži to na vejšku prostorově nedam ... takže poslední možné vrknutí .. střecha dolů a zpátky a dorozebrat .... díky za uznání .. zrovna včera jsem si řikala, že otevřít mamka garáž, tak jí asi odnesou nohama napřed .. včera mi i Geri_007 řekla, že jsem dobrej magor, když sem jí otevřela garáž
......... tak co že.. mam po večer štrykovat u televize nebo si roužnout teplomet v garáži a rozebírat
... varianta dvě mi bere víc .. na druhou stranu já nikam nechodím, jako se někam bavit .. jediné co mam, je to auto 

Já taky nejezdím... Ono by to teda vlastně ani bez nápravy nešlo
a navíc do jara je ještě daleko.

- Přílohy
-
- IMG_8923 maly.jpg (226.67 KiB) Zobrazeno 4455 x
Tuner#2: pěkná práce .. noo ono do jara už tak moc daleko není
... docela to utíká
323.Hans.626 : jestli jezdíš někdy na srazíky, tak snad to někde letos i bude k vidění, když to doskládám
-----------------------------------------------------------------------
pár foto: http://anyana2.rajce.idnes.cz/delame%2C ... ame/#album" onclick="window.open(this.href);return false;

323.Hans.626 : jestli jezdíš někdy na srazíky, tak snad to někde letos i bude k vidění, když to doskládám

-----------------------------------------------------------------------
pár foto: http://anyana2.rajce.idnes.cz/delame%2C ... ame/#album" onclick="window.open(this.href);return false;
anyana2: Díky. Máš pravdu o víkendu jsem se "zhrozil" že už je březen a toho volného času je čím dál méně.
To sice neni,ale clovek ktery nema auto jen k preprave z bodu A do bodu B, tak ma z toho radost. Ktera si myslim pri tom tolik nestoji a o tom to je

seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps
L.A.M.A. Náprava je takhle v barvě už 5 let, vyndal jsem jí z auta pro pár technických věcí:
1. Vyměnit originální silentbloky za tvrdé
2. Navařit výstuhy řízení
3. Předělat a vystužit dorazy
4. Změnit odklon kol
5. Upravit nápravnici pro větší odklony aby do ní rameno nenaráželo.
Zbytek jsou už jen maličkosti. Více info najdeš na mém odkazu u nicku pokud Tě to bude zajímat. Auto nemám na výstavu, ze všeho nejraději se jdu project někam za ves na klikaté silničky.
1. Vyměnit originální silentbloky za tvrdé
2. Navařit výstuhy řízení
3. Předělat a vystužit dorazy
4. Změnit odklon kol
5. Upravit nápravnici pro větší odklony aby do ní rameno nenaráželo.
Zbytek jsou už jen maličkosti. Více info najdeš na mém odkazu u nicku pokud Tě to bude zajímat. Auto nemám na výstavu, ze všeho nejraději se jdu project někam za ves na klikaté silničky.
L.A.M.A. : rychlejší to tím asi nebude ... ale ošetřené proti korozi určitě a je jedno jestli to dá do černé nebo třeba růžové se zelenejma puntíkama ... a navíc když to zvedne na hever, tak mu to udělá radost i esteticky ....... a vo tom to jéé .. kdo si hraje nezlobí 

L.A.M.A. možná to nevíš, ale barva na rychlosti nepřidá