Komunikace Plzeň a okolí
- Stanleysniper
Komunikace Plzeň a okolí
Zakládám toto téma,abychom si řekli,kde je dopravní omezení,kde jaká ďoura atd.
Hlásím fuckt díry,ze směru z Locháče do centra-most Generála Píky,za kruháčem.Pravý pruh.
Je to na vylomení kol a náprav.
Hlásím fuckt díry,ze směru z Locháče do centra-most Generála Píky,za kruháčem.Pravý pruh.
Je to na vylomení kol a náprav.
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.
- Stanleysniper
Za křižovatkou Vinice-Košutka,bylo omezení v pravém pruhu.
Pozor je to otočené,omezení je v levém!!!!!
Další:uzavřená Borská ul. z Klatovský-Jižní předměstí.
Pozor je to otočené,omezení je v levém!!!!!
Další:uzavřená Borská ul. z Klatovský-Jižní předměstí.
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.
- Stanleysniper
- .:Klobrc:.
- Kontaktovat uživatele:
- .:Klobrc:.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Komunikace Plzeň a okolí
koukala jsem, že bude v 2011 nějak obchvat Třemošné .. nevíte někdo k tomu víc ? ... jako odkud kam to povede .. atd atd ? (už je před Třemošnou směr od Mostu nějaká informační tabule o výstavbě
..... povede ve směru od Plzně západně od Třemošné. Nejdražší budou mostní estakády přes potok Třemošenka a železniční trať. Na trase budou dvě klasické křižovatky se silnicemi do Záluží a Horní Břízy. Přes silnici povede lávka .......
právě si to nějak neumím představit, kde to bude ... a hlavně celkově tah Žatec-Plzeň je strašný .... pokud je fakt provoz, tak člověk nepředjede ni boha a jen se plazí ......
právě, že já zaslechla něco o tom, že se má vybudovat nový tah Žatec-Plzeň ...... takže asi tenhle překlad u Třemošné bude jen začátek ...
právě si to nějak neumím představit, kde to bude ... a hlavně celkově tah Žatec-Plzeň je strašný .... pokud je fakt provoz, tak člověk nepředjede ni boha a jen se plazí ......
právě, že já zaslechla něco o tom, že se má vybudovat nový tah Žatec-Plzeň ...... takže asi tenhle překlad u Třemošné bude jen začátek ...
žatec-plzeň je ještě relativně v pohodě,ale most-žatec je total tragedie...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
a vem si že já to absolvuju komplet už od Teplic až do Plzně
a takový krásný zatáčky a silnice tam jsou a vždycky mě někdo brzdí

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
nejlepší to je po D5 na prahu,pak na Louny,Most
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
nejlepší je vlakem,protože cesta k nám do litvínova je libovka že už radši nejezdim,protože silnice za plzní jsou docela touge vždycky tam nakoupim 4 a více kamionov a nikdo neni schopen je předjet,no já pořád nemam supru abych si je dával najednou
pak přijde tankodrom za žatcem,silnice co vypadá že je široká na drifty, tak se v těch dírách dá hrát na vojáky v zákopech,no tragedie,tam je dobrý mít dodávku co to vyfiltruje krásně