Tak co letos, natira jeste nekdo? Ja tento vikend natrel trmeny stribrnou, ale dumam nad tim zda vzit i stredy disku brzd? Delate to nekdo, tusim ze Laconi tys to natiral taky co? Jak dlouho to vydrzi proti tem trmenum? Kdyz nebudu brzdit tak asi dlouho ne?
tak mě to taky čeká. Chtěl jsem se zeptat na typ barvy. Nebudu to rozebírat, takže mě čeká piplačka s štětcem.
Jak jsem to tady pročetl, odrbat, odmastit a pak natírat.
Buď teda Hammerite, Alkyton (nebo něco jinýho rovnou na rez) nebo klasika základovka + vrchní barva (dělal to někdo někdy vůbec napřed základovkou?). Dělá se v plechovce (ne ve spreji) něco co odolává vyšším teplotám? Nebo tyhle barvy v pohodě stačí?
Alkyton - co půjde tak očistit, odmastit a natřít stětečkem 2 vrstvy (u mě při celoročním provozu to vydrží tak 2 roky, pak to chce znovu bo leze rez na hranách). Teď chystám zadní třmeny pro kotouče a ty jsem dal do galvanického zinku, na to základovka na zinek a na to dám alkyton tak uvidíme co to vydrží
Chosse píše:Táto je to jedno, oba dva zmizí Fishmen - komaxit ?
Bohužel Hammerite. Snad to chvíli vydrží. Mě ani tak nešlo o vzhled jako o funkčnost. Mechanická ruční brzda už nefngovala, protože tam bylo zničené ložisko, tak jsem musel nechat udělat bronzové pouzdra.
MITA píše:Tak budu stříkat třmeny ale nemůžu se rozhodnout na barvě.
Auto je v černé metle a elektrony budou bílé.
Tak a otázka zní, jakou barvu na třmeny ?
Otázka co se ti líbí... Já měl zelenou alá škoda RS a teď přecházím na černej lesk, dal jsem lepší brzdy a chystám kotouče dozadu a to jak to razilo mě přestalo bavit
No já mám kotouče i vzadu.
Tak nějak si pohrávám s myšlenkou že bych ty třmeny mrsknul stejnou bílou jako kola.
Asi to budu muset pro názornost prohnat Photoshopem
Škoda Fabia 1,9 TDI 101 Kw
Škoda Felicia 1,3 MPi 50 Kw