přesně tak. Mě už jich pod rukama prošlo několik desítek sad a u některých mi majitelé tvrdili, že jsou v dobrém stavu a jen stačí přelakovat a pak zjistím spálené těsnění a dokonce i pístky. Prostě cena musí být vždy stejná za staré zmetky a to do 3 max. 5tis. za jakékoli typy vícepístků jelikož min. jednou tolik stojí ta nejlevnější repas.
Jaká je trvanlivost tvých laků? Jak vypadá zrenovovaný brzdič třeba po dvouletém provozu?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty píše:Jaká je trvanlivost tvých laků? Jak vypadá zrenovovaný brzdič třeba po dvouletém provozu?
Osobně jsem po dvou letech měl pořád stejný stav, ale hodně záleží na mytí, soli apod.. Základ je práškový polymer a logo je akrylový lak. Víc musí napsat ti co to mají ode mne zrepasované ale za 5 let nemám žádnou reklamaci, tak nevím asi ok. Je to stajné jako když si nalakuješ kola tak že si možná odpovíš sám
Je mi jasné, že to ovlivní spousta faktorů. Osobně mám velmi rád, když je u nabízených renovací mimo stavu hned po ještě stav po nějaké době používání.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
jinak volal jsem dnes do Petrvaldu, 1 hadice pryzova hadice opletena hlinikem = cca 1000,-kč. Pri odberu 6kusu na auto kus za cca 800,-Kč. Takze zustanu u svych Goodridgu
Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
kdepak tome... jen hlavni ulohu brzdneho ucinku ma prumer kotouce /paka pocet pisku na stejne velike desce mi ovlivni ovladaci silu na pedal kterou si stejne doupravim prumerem HBV... ale proc ti to vubec rikam? mozna by to chtelo mit mene zaujaty pohled.
Jinak za radu díky...
LM: Q7 ale nemá montáž skrze brzdič ne?
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
V tomhle bych volil ty 8 pístky z Phaetona. Jsou sice větší ale méně masivní a jsou víc vykrojené, takže víc "obejmou" kotouč, takže v kole zůstane víc místa(ano, měl jsem všechny tyhle třemyn vedle sebe a zkoušeli jsme co kde jak sedne atd). Akorát teda oproti těm z S8 budou asi o něco dražší...
Jinak nevím, jestli ti to nějak pomůže, ale ty S8 třmeny mají desky shodné s Evem, Imprezou, Alfou atd, takže dost malé, ty 6 pístky mají skoro 2x(šíře desky je 65mm) větší a 8 pístky mají 4 desky v jednom třmenu(šíře 70mm). Hmotnosti těch třmenů už si nepamatuju :-/ jsem si to měl tehdy napsat
srovnání desky z S8 a Q7
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
ano 8 pístky, mají uchycení skrze třmen, více obejmou kotouč jak píše LM a oproti 6pístům jsou 8pístky rozhodně lehčí a nevypadají tak humpolácky dají se pořídit s vw phaeton, audi rs 4/5/6 či lambíčka gallarda, když to schrnu všchny + jsou pro 8 pístky, jediné veliké - je pořizovací cena (mám je doma)
další model je 4pístek alfy romeo 159 uchycení které potřebuješ + jsou opravdu lehoučké, ale jestli jde uzpůsobit na kotouč 355 to opravdu nevím.