Piskani zadnich brzd pri povoleni pedalu nebo rucky
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Piskani zadnich brzd pri povoleni pedalu nebo rucky
zdravim .. piskaji mi brzdy na seat ibiza 93 1,8 glxi ..
jamile povolim brzdovy pedal nebo rucni brzdu,tak se ozve zezadu pisknuti ... cim to muze byt ?? nezda se mi ze by to bylo bubnama, protoze ze by piskaly oba najednou a i kdyz stojim nebo jedu ??
nemuze to byt nekde pred kolama jeste ? ale to by nedelaly brzdy a rucka dohromady ne ?
jamile povolim brzdovy pedal nebo rucni brzdu,tak se ozve zezadu pisknuti ... cim to muze byt ?? nezda se mi ze by to bylo bubnama, protoze ze by piskaly oba najednou a i kdyz stojim nebo jedu ??
nemuze to byt nekde pred kolama jeste ? ale to by nedelaly brzdy a rucka dohromady ne ?
bude to zadníma brzdama, videl bych to spíš ne na písknutí ale vrzání pružin když čelisti vzadu povolujou.. skus sundat kryt bubnu a prohlédnout, kdyžtak pormazat...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
escaper - skooukni plechy okolo výfuku - ty co jsoutam jako tepelné stínění přichycené zespodu auta mezi podlahou a výfukem, tohle mi dělal CD7 - nakonec jsem je všechny vyházel - v tvém případě doporučím spíše utáhnout..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
u favá a feldy typický zvuk
dělá to samostav, to je to, co udržuje minimální vůli mezi paknou a bubnem.
problém je, že je v prostoru a dost dobře nejde namazat, protože jakékoli skápnutí vazelíny nebo oleje jde na třecí plochu.
max. vyfoukat a ojet drátěným kartáčem
problém je, že je v prostoru a dost dobře nejde namazat, protože jakékoli skápnutí vazelíny nebo oleje jde na třecí plochu.
vzdělání není zárukou inteligence
Ano na feldě jsem to dělal už dvakrát. Sundat buben,pakny atd..Pořádně očistit kartáčem.Je to tím jak se pakny třou a zadní kryt.Boháček píše:u favá a feldy typický zvuk