Šubi píše:navíc....v našich podmínkách je to určitě důkaz individuality...každel má "obyč" a černý skoro nikdo!
a ve Státech: tam je to zas samej chrom.....bože jak mě se to nelíbí
V americku je to samej Uest-koust kastms...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
ale ty černý kola bych na tohle jedině doporučil! každej má jinej styl! někdyo si řekne že černý kola nejsou vydět a že kov je lepší....ale ať někdo se světle červenym autm zkusí hodit třmeny popř. bubny za černýma kolama do byrvy kastle!!!!!
Šubi píše: ale ty černý kola bych na tohle jedině doporučil! každej má jinej styl! někdyo si řekne že černý kola nejsou vydět a že kov je lepší....ale ať někdo se světle červenym autm zkusí hodit třmeny popř. bubny za černýma kolama do byrvy kastle!!!!!
Sam jsem zvedavej jak ta cerna metla bude vypadat... kotouce s trmenama hodim normalne do stribrny barvy at to nejak vypada... S nakyma barvickama se srat nebudu.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
mozna tomu nebudete verit, ale minuly vikend jsem se bavil se Zemim a rikal jsem mu, ze chci kola cerny. mam uz jedny doma, vylestim limce a paprsky jdou na cerno.....viz http://www.streetfighter.wz.cz
je to uplne prvni fotka, paprsky cerny a limec vylestit.....bude to vypadat dobre, protoze vynikne vsechno ostatni...uvidime, zas na druhou stranu, jsou to "jen" 15" a ja chtel spis 16"....mno, uvidime.....
aspon je videt, ze nejsem jediny, komu se to líbí
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
tak se stalo ceho sem se obaval, ten jouda me dal ty pruziny naopak patirjou prece ty nizsi s vetsim prumerem dopredu a ty vyssi s mensim prumerem dozadu ne? takze v pondeli tam valim znova, jen bych se chtel zeptat jestli kdyz s tim ted budu jezdit se to nejak neposkodi tim ze je to naopak? ale asi ne co, u skodaren se tohled dela bezne
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
PJ píše:jarda: ale takhle by tam měli bejt mrkni se třeba na http://www.kadett.cz a srovnej si přední a zadní nápravu
no nevim nechce se me to tam hledat, ale logicky to prece musi bejt podle tech puvodnich a kdyz jsou ty tlustsi nizsi v predu tak tam prijdou i ty sportovni ne? a navic vzadu to auto sedi az moc (ale vypada to dobre) a v predu zase moc malo
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jarda: je to možný já nevim jak je to zrovna u tvojeho auta, ale bejvaj vpředu delší užší okolo tlumiče a vzadu právě ty širší mimo tlumič jenom na takovejch podložkách, ale mě to je tralala pač mam vzadu listový péra
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
ted jsem na neco prisel mozna je to blbost ale kdyz jdou narvat predni pruziny dozadun a naopak tak by teoreticky mohly jit dat na auto pruziny urceny puvodne na nejaky jiny ne? kdyz by vaha + - odpovidala?
no tak uz to mam konecne dany tak jak to ma bejt, a reknu vam i kdyz vetsina z vas jenom na samostatny pruziny nadavate tak ta zmena je fakt cejtit, zatacky jdou projizdet daleko rychleji a auto fakt drzi a nesune se bokem jako driv