Svoby píše:Pěkná... jak si s tim spokojenej? Chybí corsa?
Spokojený jsem moc.. Opravdu. Ale bohužel Corsa chybí neskutečně moc. Neměl jsem ji prodávat. K tomuhle autu nemám zatím vztah. Corsa byla jedinečná. Udělal jsem chybu. Ať jdou všichni haniči Oplu do prdele. Tohle bylo moje nej auto a nikdy na něj nedám dopustit..
Je mi moc moc smutno, hlavně z toho, že zž nevypadá takhle... ale to je osud takových aut.. Budu toho asi dlouho litovat.
Naposledy upravil(a) Ozzy_Vita dne 30 lis 2008 13:39, celkem upraveno 1 x.
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Mirek999 píše:Az zacnes delat neco na tomto aute,tak na nej za chvili budes taky pysnej a bude k nemu vztah.Zatim je to normalni auto.
Jojo, jen ten styl, který preferuju nejde aplikovat na Accorda. Popravdě jsem spokojený co se týče pohodlí, ticha a výbavy. Accord je ale opravdu proti Corse strašně lenivý. Nejsem na to zvyklý. Hlavně nejsem zvyklý točit auto nad 4500 tis/ot. V Corse nebylo potřeba. Tohle je jiné svezení.. Jednou si Corsu zase koupím..
Svoby píše:Corsa vypadala nádherně, škoda jí, určitě jedna z nejhezčích na CC...kup ji spátky
Jsou teď jiné priority. Bydlení a podobně.. Je třeba uvažovat jinak.. Ve 30-ti letech už to není jen legrace .. Ale ono se to zase otočí a budou krejcary i na legraci
Ozzy: znam ten stav. mel jsem sve auto 3roky, vedel jsem o nem vse a znal ho do posledniho sroubku. vzdy jsem rikal, ze ho nikdy neprodam, nakonec jsem to s tezkym srdcem udelal kvuli jako ty jinym prioritam (ktere se u me nakonec neuskutecnili)... ale ted s odstupem casu jsem rad, ze je "pokladnicka" pryc. Ale znam tvuj stav a nic hezkeho... vse vyleci jen cas...
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
Spokojený jsem moc.. Opravdu. Ale bohužel Corsa chybí neskutečně moc. Neměl jsem ji prodávat. K tomuhle autu nemám zatím vztah. Corsa byla jedinečná. Udělal jsem chybu. Ať jdou všichni haniči Oplu do prdele. Tohle bylo moje nej auto a nikdy na něj nedám dopustit..
Je mi moc moc smutno, hlavně z toho, že zž nevypadá takhle... ale to je osud takových aut.. Budu toho asi dlouho litovat.
A mě zase sere, že jsem tehdy nějak nedal do kupy ty penízky, s takovým autem bych se snad mazlil ... Jak teď vlastně vypadá?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
A mě zase sere, že jsem tehdy nějak nedal do kupy ty penízky, s takovým autem bych se snad mazlil ... Jak teď vlastně vypadá?
tipujem ze nak takto
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz