Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
tojo chtěl bych taky přední mlhofkyFazeey píše:to ste mel slynu unohy as asy
ja u audi skrtal spodnim plastem vsude kde sem mohl.. sundal sem a opravdu o kus vic mistaSPEEDY píše:hned nad ním je převodovka neasyFazeey píše:tak si ten plast pod motorem sundej a hned to máš vejš
to je jasny on je podvěšenej.. u A4 byl větší problém dolní ramena, těma sem škrtal několikrátremix píše:ja u audi skrtal spodnim plastem vsude kde sem mohl.. sundal sem a opravdu o kus vic mistaSPEEDY píše:hned nad ním je převodovka neasyFazeey píše:tak si ten plast pod motorem sundej a hned to máš vejš
nn, jsou z MG, předělávka....Zemi píše:Lampy jsou teda original z MX3?
neměl jsi náhodou předělaný tan zadek to víko nějak? vidim že na fotce tam máš normál sklo.Stoobi píše:nn, jsou z MG, předělávka....Zemi píše:Lampy jsou teda original z MX3?
jj, měl, ale nebyl na to čas to dodělat, až teď, takže nyní je v lakovně a snad do 14dnů to bude komplet na autě, pak už jen dořešit křídlo...Rolljoin píše:neměl jsi náhodou předělaný tan zadek to víko nějak? vidim že na fotce tam máš normál sklo.
jinak ten předek vypadá dobře
516i neexistuje to vime, ale ta M30 je ok...kamos to ma taky a jede to jako potrefena svineZemi píše:@maca: Ty se mi libi.![]()
@BALI: Hm ja jsem kokot hostitel a to nejsi prvni kdo si stezuje....Nicmene dal jsi mi smejda telefon tak vykur...
@DOE: Folie budou a kola taky... Zadni kourovy asi ne... Bud cernej blinkr anebo bilej poface... Nesmim se hlavne posrat a prodat to dal...
Tak dobre 516i uz je trapny, ale na prdel to nalepim az to splasim... Je to 535i NA... Zatim teda.....