david 136 píše:u me se zase snizovalo ale uz jen o centimetry, ted je to vepredu 12 cm dole http://skoda-virt.cz/cz/auta/favorit-a- ... 3-outkast/" onclick="window.open(this.href);return false;
sory za odkaz, fotky me porad nejdou posilat
Teda pane to Fávo je naprosto dokonalý ale sem zvědavej jak dlouho to ustojí převodovka
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Nechci znít zaujatě, přestože zaujatej asi jsem, ale na fotce E36 vs Golf vs Civic vs Focus je vidět jak ty "nový" designy aut rychle stárnou, E36 přišla skoro před 20 lety!!!! A pořád vypadá pěkně, to auto nebude vypadat špatně ani za dalších 20 let.
Zitra pro to letim... Sam nevim koupil jsem to ze zvedavosti... Prej to zataci a vubec celkove funguje... 1200kg/190PS V6 tak snad to nejak pojede... MG ZS180...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
david 136 píše:u me se zase snizovalo ale uz jen o centimetry, ted je to vepredu 12 cm dole http://skoda-virt.cz/cz/auta/favorit-a- ... 3-outkast/" onclick="window.open(this.href);return false;
sory za odkaz, fotky me porad nejdou posilat
Teda pane to Fávo je naprosto dokonalý ale sem zvědavej jak dlouho to ustojí převodovka
dekuju, ale prevodovka to ustoji si myslim, jezdim uz jen po uplne rovnych cestach zatim v pohode, chytl jsem zatim jen o kachli kdyz jsem vyjizdel ze dvora, ale to se vyresi, musim tu zem trochu porovnat
zaujatost v tom je,ale má pravdu...Sice dneska stojí E36 pár šušňů,ale stále je to hezké reprezentativní vozítko...
Golf je hnusnej od výroby(z mého pohledu) a zbytek bude za par let taky už nic neříkající...
T-O-M píše:Nechci znít zaujatě, přestože zaujatej asi jsem, ale na fotce E36 vs Golf vs Civic vs Focus je vidět jak ty "nový" designy aut rychle stárnou, E36 přišla skoro před 20 lety!!!! A pořád vypadá pěkně, to auto nebude vypadat špatně ani za dalších 20 let.
Nic ve zlym E36 mam rad, sou krasny, ale misto trhacovi kary tam postav serii a uvidis jak bude vypadat stare... (ty svetla, kola a snizeni, delaj svoje)
CHAME: to je strasna smula... vidim ze posledni dobou dost lidi tahne auto na sraz... zakon schvalnosti funguje bezchybne
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
T-O-M píše:Nechci znít zaujatě, přestože zaujatej asi jsem, ale na fotce E36 vs Golf vs Civic vs Focus je vidět jak ty "nový" designy aut rychle stárnou, E36 přišla skoro před 20 lety!!!! A pořád vypadá pěkně, to auto nebude vypadat špatně ani za dalších 20 let.
Nic ve zlym E36 mam rad, sou krasny, ale misto trhacovi kary tam postav serii a uvidis jak bude vypadat stare... (ty svetla, kola a snizeni, delaj svoje)
CHAME: to je strasna smula... vidim ze posledni dobou dost lidi tahne auto na sraz... zakon schvalnosti funguje bezchybne
Tak ber to zase tak že GTi, ST apod. je sportovnější verze toho danýho typu auta, takže aby bylo srovnání uplně stejný, tak by tam místo mojí E36 mohla bejt klidně i sériová M3, která vypadá zepředu stejně jako moje auto, akorát neni tak na zemi, jinak kola má taky luxusní Jinak souhlas že E36ka je hezká jedině pokavad má Empaket, jinak je to většinou obyč auto který moc lidí neosloví
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
TRHY mozna sem blazen, ale me se strane libi co mel kamos 328 jako ty, ale narazniky z 316i lakovany a polozeny na zem, tech Mpaketu uz je moc... a o tvym aute sem mluvil schvalne, protoze ani m3 nema cirou optiku, ktera to auto neskutecne omlazuje a kola co se davali na e36 sou proste dobovy, tudis vypadaj stare...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Zitra pro to letim... Sam nevim koupil jsem to ze zvedavosti... Prej to zataci a vubec celkove funguje... 1200kg/190PS V6 tak snad to nejak pojede... MG ZS180...
kamos to má v kombále a je to gut khár...jojo ve štatlu sou English vozy populární:))))
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Takeshi píše:aleshi,rejsink legends,ale nejčistší auto na roštu,asi balil startérku káj
pak jezdil měřený ještě podobný báčko trhyho,ale nevim jestli to byl ?
kajecek si to po kazdym desti susil, proto to mel tak cisty. Trhy nezavodil
ma tu nekdo fotku toho orezleho radoby auta co tam mel ten 2.0 na zadni kola?
co myslíš,toho fiátka 127 rozmlácenej totálně, kterýmu se každej smál a pak to tam na sprintech školil ? mě vždycky ujel ze záběru ale zajímalo by mě více info,trubogol tam byl na jistotu
Takeshi píše:co myslíš,toho fiátka 127 rozmlácenej totálně, kterýmu se každej smál a pak to tam na sprintech školil ? mě vždycky ujel ze záběru ale zajímalo by mě více info,trubogol tam byl na jistotu
Ovšem to je pěkný zvěrstvo jen teda jakmile by chtěl zadupnout brzdu tak by mu noha projela skrz ale pojede to asi jako
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ