Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

To bylo způsobeno špatným výrobcem gumiček, ted už to je ok, uvidíme. Jinak 10 pístky nedělá, pleteš si to s 8mi.
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

ARV6 píše:Tak jsem konecne udelal nejaky normalni fotky Biturba, jenom by to chtelo jeste umyt...
Nádhera,už jen snad pořádný kola a je to pecka 8)

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut.

Příspěvek od FCS »

luke.bean píše:Vasekk: Nevím nevím jestli je MD dobrá volba.. Možná už to vychytal,ale měl troch problémy s těsností brzdičů.
Montovali jsme 10-pístky od něj na M5 E39 a to auto vyjelo před dílnu a z brzdičů začala téct kapalina. Pak kámoš s 330i E46 po 14 dnech to samý a málem si nabil.. Mám ještě pár dalších nehezkých zkušeností,ale třeba zase kámoš je má na MB 190 2.5-16 a bez problému.. Tak nevím. No uvidíš,ale pozor na to..
Kamarádi maj naprosto stejné zkušenosti...psal jsem to již před ca 2 měsícema v pokecu,když o těch brzdách napsal Vašek poprvé...

Ale uvidíme,třeba už je to O.K.
Naposledy upravil(a) FCS dne 10 led 2008 20:35, celkem upraveno 1 x.

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

Vasekk píše:To bylo způsobeno špatným výrobcem gumiček, ted už to je ok, uvidíme. Jinak 10 pístky nedělá, pleteš si to s 8mi.
Kdy je budeš mít na autě?Dej sem pak fotku..

A co k nim budeš mít za kotouče a destičky?

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

Řekl bych že to byli 10ti pístky,je to tak dva roky zpátky.. Ale ruku do ohně za to nedám. Má to na webu,ale ten mu teď nejde.
Jinak je tam ještě jeden problém a to ten,že jsou všechny pístky stejný s sjížděli se šejdrem destičky. Třeba u AP Racing jsou dva menší a pístky nemají narozdíl od MD vůbec prachovky a netečou. Nechci tě odrazovat,ale já osobně bych se toho bál..
QUATTRO 309 kW

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

AdieuD píše: kamarad si daval plyn do baccary pred 3mi roky (prakticky podobny system jako my) a nechal tam pres 40 tisic a jeste mu to dost zlobilo.
do coho ze? :twisted:

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

NeviM píše:
ARV6 píše:Tak jsem konecne udelal nejaky normalni fotky Biturba, jenom by to chtelo jeste umyt...
:shock: ty pííííčo, konecne zas nekdo na TF s poradnym autem 8) to ti jako prinesl jezich nebo co? a nenadava se tomu nahodou quattroporte?
Ne jezisek se obesil tak jsem si to musel koupit sam... :D
Quatrroporte je vetsi (v ty dobe se jmenovalo Royale), tohle je zhruba velikost jako E30ka... Ale prekvapilo mne ze je to skvele odhlucneny skoro lip nez Alfa ktera je vetsi. Ted jsem se byl projet a moc mne to auto bavi, takovy syrovy, hlavne zvuk a ma to Ferrari klakson :lol: No pecka
FCS: Kola na to prijdou ty z Alfy 7x17 a 8x17 vzadu, meli by presne sedet tak jsem na to zvedav
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

luke.bean píše:Řekl bych že to byli 10ti pístky,je to tak dva roky zpátky.. Ale ruku do ohně za to nedám. Má to na webu,ale ten mu teď nejde.
Jinak je tam ještě jeden problém a to ten,že jsou všechny pístky stejný s sjížděli se šejdrem destičky. Třeba u AP Racing jsou dva menší a pístky nemají narozdíl od MD vůbec prachovky a netečou. Nechci tě odrazovat,ale já osobně bych se toho bál..
Vidíš na těch mých nějaký prachovky? Jak sám můžeš na fotce vidět, tak dva pístky jsou větší a dva menší. A web je www.marijan.cz a funguje. Kotouče jsou vpředu 330x30 a vzadu 312x9 . Takhle vypadá 8mi píst.
Přílohy
big_sada_8pist_bmw_m6_(6).jpg
big_sada_8pist_bmw_m6_(6).jpg (98.32 KiB) Zobrazeno 1750 x
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

ARV6 píše:
NeviM píše:
:shock: ty pííííčo, konecne zas nekdo na TF s poradnym autem 8) to ti jako prinesl jezich nebo co? a nenadava se tomu nahodou quattroporte?
Quatrroporte je vetsi (v ty dobe se jmenovalo Royale), tohle je zhruba velikost jako E30ka... Ale prekvapilo mne ze je to skvele odhlucneny skoro lip nez Alfa ktera je vetsi. Ted jsem se byl projet a moc mne to auto bavi, takovy syrovy, hlavne zvuk a ma to Ferrari klakson :lol: No pecka
FCS: Kola na to prijdou ty z Alfy 7x17 a 8x17 vzadu, meli by presne sedet tak jsem na to zvedav
aha, voni sou si ty starsi maserati docela podobny, no vlastne sem si asi myslel ze kazdy 4dverovy maserati je quattroporte :lol: no kazdopadne s dilama ses na tom asi jeste hur nez ja :lol: kazdopadne krasna rarita 8)

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

NeviM píše:
ARV6 píše:
NeviM píše: :shock: ty pííííčo, konecne zas nekdo na TF s poradnym autem 8) to ti jako prinesl jezich nebo co? a nenadava se tomu nahodou quattroporte?
aha, voni sou si ty starsi maserati docela podobny, no vlastne sem si asi myslel ze kazdy 4dverovy maserati je quattroporte :lol: no kazdopadne s dilama ses na tom asi jeste hur nez ja :lol: kazdopadne krasna rarita 8)
Plechy a skla jsou pruser, ale mechanicky veci se daji sehnat, ne do druhyho dne ale daji (v Říši) ... 8)
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

FCS píše:
luke.bean píše:Vasekk: Nevím nevím jestli je MD dobrá volba.. Možná už to vychytal,ale měl troch problémy s těsností brzdičů.
Montovali jsme 10-pístky od něj na M5 E39 a to auto vyjelo před dílnu a z brzdičů začala téct kapalina. Pak kámoš s 330i E46 po 14 dnech to samý a málem si nabil.. Mám ještě pár dalších nehezkých zkušeností,ale třeba zase kámoš je má na MB 190 2.5-16 a bez problému.. Tak nevím. No uvidíš,ale pozor na to..
Kamarádi maj naprosto stejné zkušenosti...psal jsem to již před ca 2 měsícema v pokecu,když o těch brzdách napsal Vašek poprvé...

Ale uvidíme,třeba už je to O.K.
by me zajimalo porovnani tehle MD za "dvacku" s Brembo, AP nebo Endless :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

Vasekk: promiň,obrázky jsem nestudoval.. Jinak jsem trochu zaspal dobu a koukal na starej web.. Tak ať pěkně a bezproblémově slouží :wink:
QUATTRO 309 kW

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

luke.bean píše:Vasekk: promiň,obrázky jsem nestudoval.. Jinak jsem trochu zaspal dobu a koukal na starej web.. Tak ať pěkně a bezproblémově slouží :wink:
Podám informace jak jsem spokojen :D i na dieselpoweru se vedla diskuze ohledně brzd a jeden slovenský upravce psal, že to chcaní bylo dříve a způsobeno těma gumičkama a že ted už jsou maximálně spokojeni. Uvidíme. Nicméně má (nebo bude mít) homologaci jeho brzd pro vůz K1 Attack, kam se dodávají seriově, takže nějakou zkušebnou to prošlo.
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

Vasekk píše:
luke.bean píše:Vasekk: promiň,obrázky jsem nestudoval.. Jinak jsem trochu zaspal dobu a koukal na starej web.. Tak ať pěkně a bezproblémově slouží :wink:
Podám informace jak jsem spokojen :D i na dieselpoweru se vedla diskuze ohledně brzd a jeden slovenský upravce psal, že to chcaní bylo dříve a způsobeno těma gumičkama a že ted už jsou maximálně spokojeni. Uvidíme. Nicméně má (nebo bude mít) homologaci jeho brzd pro vůz K1 Attack, kam se dodávají seriově, takže nějakou zkušebnou to prošlo.

Az tam das ty brzdy co jsou nahore a ty kolam tak dej fota!
Btw. co ty zadni svetla, uz jsou ve spravnem odstinu?
http://www.facebook.com/djdoemixx

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

NeviM píše:
AdieuD píše: kamarad si daval plyn do baccary pred 3mi roky (prakticky podobny system jako my) a nechal tam pres 40 tisic a jeste mu to dost zlobilo.
sem... procpak ses zarazil jako prd?
Obrázek
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Obrázek

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

L.A.M.A. píše:AdieuD: http://www.renault25.cz/graphics/owners ... 221004.jpg a mne nekdo bude rikat, ze mam u Toyoty bordel pod kapotou:D
Ja ti nic takovyho nerikam, BX ma rozbordelenej motor taky :lol: ale ne z vyroby :lol: :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

wsnw: neříkej mi,že toje aktuální fotka..

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

FCS píše:wsnw: neříkej mi,že toje aktuální fotka..
Jsem našel v pc,je to z podzimka :oops: :D

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

wsnw píše:Jsem našel v pc,je to z podzimka :oops: :D
proto se to jmenuje aktualni foto :smich2: :D
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

AdieuD píše:
wsnw píše:Jsem našel v pc,je to z podzimka :oops: :D
proto se to jmenuje aktualni foto :smich2: :D
Tak ja vam udelam radost ,vysekam auto z garaže ,před garaži je to samej led :lol:

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

wsnw píše:Tak ja vam udelam radost ,vysekam auto z garaže ,před garaži je to samej led :lol:
O ledu mi nemluv, ja se dneska rozplacla na ledovce a na zkousku jsem sla spinava jak bezdomovec :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

AdieuD píše:
wsnw píše:Tak ja vam udelam radost ,vysekam auto z garaže ,před garaži je to samej led :lol:
O ledu mi nemluv, ja se dneska rozplacla na ledovce a na zkousku jsem sla spinava jak bezdomovec :lol:
:smich: Si mela udelat aktaualni foto ,jak si vypadala.Me hodi na zem pes,když zabere venku :lol:

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

zadne takove :-D to byl soukromy trapas pro bohdalec :-D
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

AdieuD píše:
NeviM píše:
sem... procpak ses zarazil jako prd?
img]http://www.renault25.cz/graphics/owners ... 221004.jpg[/img]
tak to tam je dobře našlapaný :D

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

DOEMIXXX píše:
Vasekk píše:

Zatim nevím o nikom komu bych to svěřil :D Přijde mi, že co přešli na vodouředitelný barvy, tak to stojí za hovno :D
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

vaskku co fotky tech zadnich svetel uz je tam mas ?
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

Vasekk píše:
DOEMIXXX píše:
Vasekk píše: Podám informace jak jsem spokojen :D i na dieselpoweru se vedla diskuze ohledně brzd a jeden slovenský upravce psal, že to chcaní bylo dříve a způsobeno těma gumičkama a že ted už jsou maximálně spokojeni. Uvidíme. Nicméně má (nebo bude mít) homologaci jeho brzd pro vůz K1 Attack, kam se dodávají seriově, takže nějakou zkušebnou to prošlo.

Zatim nevím o nikom komu bych to svěřil :D Přijde mi, že co přešli na vodouředitelný barvy, tak to stojí za hovno :D

lool, daji se jeste koupit i klasicke, ale uz nejsou k dostani vsechny odstiny. napis clenovi Voyager :wink:
http://www.facebook.com/djdoemixx

Odpovědět

Zpět na „Pokec“