na to pozor speedy jako zase až tak zle by to nevypadalo ale my sme tu US SPZ chtěli a na úřadě nám pořád rvali takovou plachtu na nákladák... pán to pochopil až po tom co se šel podívat ven na auto jakouže to vlastně spz chceme
Hlavně jestli sou v Brně takový debilové jako u nás, tak ti tu značku ani nedaj pokavad nemáš US nárazník, já na to musel taky jít jinak než normálně Jinak mě se to líbí, já bych to tam dal
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Tak to neni co řešit a dal bych tam US značku a neprovrtávat jí, ale přidělat na sucháč, vypadá to daleko víc čistě a nespadne ani za boha a to mi půlka značky čumí jakoby do výdechu v nárazníku a nic jí tam nedrží a nespadla ani ve 260ti
Epesní origo Irmscher zadní optika aneb 76 + 25% respektu, světla Irmscher, k nezaplacení
Kdyby mi ji tak na poště nerozjebali a nemusel bych ji lepit bylo by to ještě lepší
před
po
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tommy: Napravíme děkujem
M1TV - a ty doprostřed znaku čárku
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Trhyy píše:Hlavně jestli sou v Brně takový debilové jako u nás, tak ti tu značku ani nedaj pokavad nemáš US nárazník, já na to musel taky jít jinak než normálně Jinak mě se to líbí, já bych to tam dal
Trhyy píše:Tak to neni co řešit a dal bych tam US značku a neprovrtávat jí, ale přidělat na sucháč, vypadá to daleko víc čistě a nespadne ani za boha a to mi půlka značky čumí jakoby do výdechu v nárazníku a nic jí tam nedrží a nespadla ani ve 260ti
No problem, mam jeden takovej úsek kde sem u všech mejch aut zkoušel maximálku a s timdle sem se dostal na tacho 260 a tacho mi zase tolik nekeca
Důkaz že 328 toho schopná je, fotka neni moje
no já bych spíš řek že to je důkaz proč ti to báwo žere tak málo.. když jedeš do prahy na Agip tak najedeš o 20km víc než já, to se pak hezky počítá průměr na 100km
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Počkej ale bc bere průměr na 100km a je mu jedno kolik ujedu km vole Schválně dneska speciálně kvuli tobě vynuluju počítadlo a schválně kolik to bude od baráku na agip a porovnám to s údajem na mapy.cz ( předpokládám že to maj podle GPS přesný ) at víme jak je velká odchylka BC oproti GPS
Trhyy píše:Počkej ale bc bere průměr na 100km a je mu jedno kolik ujedu km vole Schválně dneska speciálně kvuli tobě vynuluju počítadlo a schválně kolik to bude od baráku na agip a porovnám to s údajem na mapy.cz ( předpokládám že to maj podle GPS přesný ) at víme jak je velká odchylka BC oproti GPS
toklidne nebo pak muzem vzyt TomaseTomase tamto ukazuje atak apak budo breki u trhi hech
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
První fotka je puvodni VT návrh... pak už real ale je na tom jeste trocha prace... btw. daily car v rámci možnosti... (prachy z pojištovny za tukanec na kufr )