xenon04 píše:rejty: čéče, kdys to fotil?
byl jsem na tom stejnym místě před 14dny
akorát jsem to trochu poupravil, aby v pozadí nic nebylo...
větší rozlišení a finální uprava v odkazu http://8g.hondaclub.cz/index.php?q=gall ... ewsIndex=1" onclick="window.open(this.href);return false;
hele draku jak si mel nastaveny foták:.iso exp.a tak???ja to tedka fotil canonem a nejak to nevyslo...porad to neumim
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
větší rozlišení a finální uprava v odkazu http://8g.hondaclub.cz/index.php?q=gall ... ewsIndex=1" onclick="window.open(this.href);return false;
hele draku jak si mel nastaveny foták:.iso exp.a tak???ja to tedka fotil canonem a nejak to nevyslo...porad to neumim
hlavní je stativ, iso co nejnižší aby ti to nešumělo. expo klasik na půlku, WB nech automatiku
hlavní je stativ, iso co nejnižší aby ti to nešumělo. expo klasik na půlku, WB nech automatiku
jj, stativ, pár pokusů a přeparkování
na foťáku (canon eos 450) priorita clony (F8), ohnisko 40mm, čas 1,6s (-2EV od toho co naměřil automat), ISO 100, vyvážení bílé na auto, samospoušť, předsklopení zrcátka, foceno do RAWu a doma photoshop
Takeshi píše:a hlavně že to nový clio RS je brutálně vychvalovaný jak má epes řízení moc
to dost, na tom MG něco bude nebo to clio řídil bábovka
No prave ze jsem jel jak s vajickama a ve dvou... Mam pocit ze on jel sam... A o ridici to je samozrejme taky... Ale to uz neni muj problem. Uvidime na dni otevrenych dveri za mesic....
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Díky za reakce.
No pruhy jsou tam chvilku. A mě se zatím líbí. Rozbíjí to tu stříbrnou,ale jsou matový, takže to nepřebíjí kola.
Aspoň tak to vidím já. Ale auto neni nikdy v konečné fázy,víme...
Naposledy upravil(a) Berry_MLK dne 24 zář 2009 00:06, celkem upraveno 1 x.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
eX Corsa C low and slow
Astra H 1.9CDTi
Berry_MLK píše:Díky za reakce.
No pruhy jsou tam chvilku. A mě se zatím líbí. Rozbíjí to tu černou,ale jsou matový, takže to neprobíjí kola.
Aspoň tak to vidím já. Ale auto neni nikdy v konečné fázy,víme...
za me pruch nechat, celkem mi tam sedne, neni to nalepko tunink z benzinky Btw. dej jeste cernou kuzi na predek, 76 nalepku a muzes k nam do Agyp gangu
lefi píše:Trhyy: hele chlape vážně tě to zajímá??? strhne se to tu zase v nesmyslnou diskuzi
A proč by ne ? Já nemam nic proti limited edition, naopak a Scirocco je jedno z mála starších aut od VW co docela i hezky vypadaj pokavad je někdo nezkurví tunou kitu
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
chci videt medveda foto po pervitinu smajlik zustava
fuj to nezerem takovy hovina ale LSD dal bysem si nekdy...tovi ghanxtaz sajete bili prach
ale mame fotku jaksme na psylocibinovym tripu..tochcete mona nejvic videt
lepši foto mona neska, ale bude tady zlost dost ze mame tak tvrdi khár
Trhyy: je to toto vše origo,u nas se v origo stavu jen tak nenajde v D začíná od cca 2000E
Mě se to liší snad jen tím že mám vzadu navíc štítek Katalizator
Bohužel je to jen to PL
lefi píše:Trhyy: je to toto vše origo,u nas se v origo stavu jen tak nenajde v D začíná od cca 2000E
Mě se to liší snad jen tím že mám vzadu navíc štítek Katalizator
Bohužel je to jen to PL
Ale jo pěkný, ale za ty prachy na tom nevidim nic extra, sem čekal nějakej větší rejsink mód teda
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!