Ještě, že na tom máš protisrnkovou úpravu, jinak by byla šáde rozšlehaná.koumes píše:Dnes ve 4.45 h v 80 km rychlosti.Podkal jsem srnku, ale gábl není nenašel jsem ji.
Ráno jsem se ještě rozhodoval jestli nepojedu Getzíkem když byl doma.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Ještě, že na tom máš protisrnkovou úpravu, jinak by byla šáde rozšlehaná.koumes píše:Dnes ve 4.45 h v 80 km rychlosti.Podkal jsem srnku, ale gábl není nenašel jsem ji.
Ráno jsem se ještě rozhodoval jestli nepojedu Getzíkem když byl doma.

Na Vectru taky dělaj hezký bílo-červený kristalyBIGPAPA píše:no to mě poser a na Vectru nic pořádnýho není

achorát trochu vomlácenejsi :-/ ale tak na zimuTommy1978 píše:A hele Amogh má moje bejvalý kolesa hehe dobře ty

No bodeť lepší jak moje plechotronyamogh píše:achorát trochu vomlácenejsi :-/ ale tak na zimuTommy1978 píše:A hele Amogh má moje bejvalý kolesa hehe dobře ty

jinak krocane az sem pojedes an sever a privezes mi predni svetla, tak vem i ty predni dily tech prahu jak sou na blatnikach, ja si je zkopcim, pac mam ty dlouhy kusy, ale ty kousky pod blatnikama ne, tak at to ma komplet
 jinak krocane az sem pojedes an sever a privezes mi predni svetla, tak vem i ty predni dily tech prahu jak sou na blatnikach, ja si je zkopcim, pac mam ty dlouhy kusy, ale ty kousky pod blatnikama ne, tak at to ma komplet 
neni problemmáca píše:ne, to sou origo prahy z touringajinak krocane az sem pojedes an sever a privezes mi predni svetla, tak vem i ty predni dily tech prahu jak sou na blatnikach, ja si je zkopcim, pac mam ty dlouhy kusy, ale ty kousky pod blatnikama ne, tak at to ma komplet