Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
biohazard píše:Miku já nepsal nic o nekoukání se před sebe.Celou dobu to chápu podle těch fotek,tak jak to je znázorněno na tom krásnym jpg na minulý stráncev takovym případě prostě koukám při odbočování před sebe jestli v protisměru něco nejede,ale určitě ne za sebe jestli tam náhodou neletí nějakej magor co si usmyslel,že na křižovatce protisměrem předjede všechny kolem sebe
takže když se podívám doleva a doprava,nic tam nepojede,já si tam najedu a najedou si magor zprava řekne,že všechny předjede v křižovatce a napálí to do mě v protisměru,tak přijede policie,uvede mě jako viníka a sebere mi papíry.Hm to se teď budu bát odbočovatSubTera píše:bio: instruktor tvrdil, ze pokud by me sejmulo predjizdejici auto jedouci zprava, byla by to moje vina.
ROFL...to bych chtel videt..a jestli ses vazne takova pica, tak to ja bych ti to s klidem poslal za krk....a cim rychlejc tim lipbiohazard píše:...Ikdybych ho viděl,tak mu to tam klidně pošlu ... on tam nemá co dělat
to je dost divný protože pokud někdo odbočuje ze svýho pruhu vlevo,tak ten za nim má buď počkat nebo ho má předjet zprava pokud to je možný a ne mu křížit cestu přesně jako tenhle případFresch píše:Už jsem viděl rozhodnutí viníka co odbočoval vlevo z hlavní a sejmuj předjíždějícího za ním....
Jojo to zni celkem logicky, ale vzhledem k tomu, co je v tyhle republice mozny, tak bych se ani nedivil, kdyby vinu dostal ridic, ktery jel az za tou slecnoubiohazard píše:to je dost divný protože pokud někdo odbočuje ze svýho pruhu vlevo,tak ten za nim má buď počkat nebo ho má předjet zprava pokud to je možný a ne mu křížit cestu přesně jako tenhle případFresch píše:Už jsem viděl rozhodnutí viníka co odbočoval vlevo z hlavní a sejmuj předjíždějícího za ním....