DOEMIXXX píše:v Praze uz je tak 30cm a porad snezi, dneska jsem uz 2x zapadnul a musel se odhazovat lopatou, naposled cestou od kamose (Jiznak, smer od zakladny)
bmw a špatný řidič, smrtelná kombinace
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
DOEMIXXX píše:v Praze uz je tak 30cm a porad snezi, dneska jsem uz 2x zapadnul a musel se odhazovat lopatou, naposled cestou od kamose (Jiznak, smer od zakladny)
a letni gumy k tomu
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
mona az budete mit najezdeno to co ja bez jedinyho krese, tak piste o kombinacich
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
pani jsem se skoro vyhnul uplne. svodidla neuhli
prava strana odpredu dozadu, plus intercooler v pici dost. nez jsem dojel do servisu tak uz z nej chcal olej
2litry pokuta plus body (do ted sem mel cisto), plsu 2ka v praci spoluucast ... body mne serou nejvic. neprizpusobeni jizdy a VJETI NA KRAJNICI
Naposledy upravil(a) Mike Mad dne 11 led 2010 19:02, celkem upraveno 1 x.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
maRkusVT: Dík,od jara ho bude kočírovat přítule tak uvidíme jak dlouho bude v tomhle stavu
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
jj, usti decin. jel jsem jak kokot 80 predjizdel kolonu 60tek. zaradil se v klidu, jedu a po 100m vidim ze auto zpomaluje a pred nim odbocuje doleva. brzdim brzdim brzdim a nic nic nic, jen radne uhlazeno od pluhu. tak sem klouzal na brzdach a kdyz videl ze uz to nedam tak to trhnul doprava ke svodidlum, kdyby tam nebylo 30cm snehu tak sem se vesel, souplo mne to rovnou na svodidla. takhle sem pani tuknul, kdyz jsem na to pak koukal tak sem mohl skubnout o metr driv a ona by byla z obliga(kdybych ji narval na plno tak sme byli oba na sracky dost). kdyby kdyby, moje chyba no. predbezne skoda 80tis. uz je to v oprave, 3tejdny ted budu jezdit v 1.4 16v roomsteru bez ESP. sem se s tim malem ani nerozjel na tom snehu tu
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily