Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
ach tak, ja myslel, že je to i na druhy straně že tam chybí kus lemuDweeb píše:bigpapa: schválně bohužel ne... dostal facku od jednoho umělceTeď je zazimováno, tak se všechno dopasuje
Kubajz píše:Toje italský luxus pánovéAle na to jak je starý tak jede jenom na jedničku
Čeče ještě je toho moc málo, ješte mám v merku laminátovou kapotu, to už budou doma 4 kapotyDOEMIXXX píše:
Ty ople, nemas uz nahodou doma ferovy vrakoviste?
ty kola se dle me na to vubec nehodi. mozna tak jestli provozuje labute, nebo strili peri. ale jinak kara gutBerry píše:To Ilegal: Tome moc pekny a jaka je to motorizace a pekna barva "ala myslivec" tech moc nenikola mi tam trosku nesedi, ale jak bude k zemi a folie tak bude pekny
jaka je to vybava
nemáš to náhodou s odstaveného kadetta z komárova?kubi píše:Pěkný pane Ilegal, moc pěkný... já pokračuju v rozšiřování svého vetešnictví... origo dobový nárazník Mattig, mám i zadek, ale na sedana, tak se bude muset zkrátit....![]()
chodil sem kolem něho dlooooohokubi píše:Kubajz: Z té hromady co z něj zbyloAle jak na svini to musel být sedan a 1.8
foto?Ilegaltuner píše:je to 2.8 v6 vybava navi,černa polokůže, manuál, klima tempomat, klimatizovae přihradky , vyhřevy i zadu,ESP no taková ta klasikanemá to šibr,ledničku a telefo
))))).
Kola tam už nejsou mam tam takové pěkné origo skoro kanaly 17" a už jsou na tom folie.