Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
je to ýzyOctaviaTDI píše:sepiste nekdo,jake nalepky se muzou mt na aute aby se hodily?sam bych to rad vedel
Je to přesně jak řikáš_FLINTSTONE_ píše:nemam sice VW ale co nadelam mam rencka a neva mi to každy dela jak umi nekdo lepi narazkiny nekdo si hraje na chytraky![]()
a ja si delam svoje nelibi se vam to ja to beru
No jestli u toho máš i takový ty srdíčka tak seš jednoznačně bukviceFáboš píše:Já mám na autě 2x Roger Federer co jsem já???![]()
lefi píše:tohle agip crew stále nechápeSPEEDY píše:minimálně ty nálepky 76, bych dal do prdele, že je to in, neznamená, že to budu cpát na jakýkoliv auto![]()
![]()
Ano já souhlasim s tim že je jeho věc co si dá na svoje auto ale to hlupák jako seš ty nemůže pochopitlefi píše:maRkusVT : vždyt je to tak,zase jedinej souhlasnej koment flinstonem má jen ten co se ho to týká2 příspěvky nad tebou
máma všdicki řˇýkala "Pro hlupáka každý hlupák"Tommy1978 píše:Ano já souhlasim s tim že je jeho věc co si dá na svoje auto ale to hlupák jako seš ty nemůže pochopitlefi píše:maRkusVT : vždyt je to tak,zase jedinej souhlasnej koment flinstonem má jen ten co se ho to týká2 příspěvky nad tebou
![]()
lefi píše:však počkejte,až bude někdy teplo tak se na agipu srazíme
přesně tak...v německu přijede soused novým autem a skopčakovi prolítává hlavou kde na to asi vzal.DOEMIXXX píše:a vite co je nejhorsi, ze tohle se deje pouze v CR a mozna v Polsku
To bych se na to vysralhabitat3 píše:sem tam cekal 2-3hodky, nez pani prisla abych to s ni vyresil..