tak jsem si na kodaka na leto přivez kola, přijdou opiskovat a na komaxit, ted jen řešim jestli nechat zavařit diry a udělat z toho 4X130, misto tam je, asi se rozhodne až po změření ET odhaduju ho na cca 25, a nebo se to necha na podložkach, no uvidí se ..... jo a ještě jedna fotka z plnyho nasazení
Přílohy
20155_1283293077553_1086892524_30930267_3887121_n.jpg (71.94 KiB) Zobrazeno 1840 x
kubajzsemily píše:tak jsem si na kodaka na leto přivez kola, přijdou opiskovat a na komaxit, ted jen řešim jestli nechat zavařit diry a udělat z toho 4X130, misto tam je, asi se rozhodne až po změření ET odhaduju ho na cca 25, a nebo se to necha na podložkach, no uvidí se ..... jo a ještě jedna fotka z plnyho nasazení
kuwa ten škodylak dostává rrychtu
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Sice to má kdekdo na koncernech, bmw apod., ale mě se prostě líběj, ATS co tam jsou ted jsou krásný, pevný, lehký, ale prostě už okoukaný a na 17" bych moh jít i s podvozkem dolu eště
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Trhyy píše:Sice to má kdekdo na koncernech, bmw apod., ale mě se prostě líběj, ATS co tam jsou ted jsou krásný, pevný, lehký, ale prostě už okoukaný a na 17" bych moh jít i s podvozkem dolu eště
Ale máš pravdy ty ATSka jsou krásný.
Já furt spekluju co na auto, jestli nechat ještě styling 32 nebo pořídit něco jinačího. Chci něco co nebude za nesmysl... uvidíme.
maRkusVT píše:TOMMY co ty kola ??? kua, to bude krok zpet ne ???
Já si právě myslim a doufam že ne. Nedělam žádnej showcar atd. takže nechci na to auto dávat nějaký pecky nemá to význam aspoň pro mě ne a tyhle na živo vypadaj fakt dobře tak uvidíme na autě
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
kubajzsemily píše:tak jsem si na kodaka na leto přivez kola, přijdou opiskovat a na komaxit, ted jen řešim jestli nechat zavařit diry a udělat z toho 4X130, misto tam je, asi se rozhodne až po změření ET odhaduju ho na cca 25, a nebo se to necha na podložkach, no uvidí se ..... jo a ještě jedna fotka z plnyho nasazení
kuwa ten škodylak dostává rrychtu
ani mě nemluv po neděli vorvany hadice a trubičky na spodku a předni čelo nasračku
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro