me se libi jak kazdej "dej to dolu woedej to dolu" no ono je to pekny ale ty nase silnice se blizi spis priznaku "CESTA" a onoto fakt moc pak nejde s tim jezdit nebo porad menit čepy, tyčky řízení atd.
Jinak kdyz je auto bliz k zemi je to samozrejme hezci
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
tragicomix píše:Johny55 jedno z mala peknejch BMW co jsem posledni dobou videl, ja jsem blazen do snizeni ale tohle mi prijde celkem v pohode, ono kazdej rika poslat k zemi atd. ale nenapadne ho ze s tim autem dejme tomu jezdis kazdy den 500km nebo zijes v meste kde absolutne nejlepsi volbou dopravy je bud chuze nebo offroad:)) jeste k tomu ted po zime:) ja taky chvili pockam az to zalataji a pak zase polozim ibu na zem:)
tak tak, jeste chvili pockam a uvidim. S autem jezdim temer dene mesto a okoli. Jak uz se tu psalo, kazda dira proste boli...
Tomi: chtelo to je jasny, ale uz takhle vysoky jsem ted menil silentbloky breky, uvidim jestli najdu nejakou stredni cestu aspon o neco k zemi
hehe tak tak, taky uz jsem si prozil nedavno ruplou vanu a podruhe bych to absolvovat nechtel, pujde to nahoru jelikoz auto nemam jen jako vikendovku, ale jezdim s tim do prace...a ty cesty tady fakt hnus kazdopadne asi je to o tom ze se mi nechce prizpusobovat styl jizdy nasim cestam a stavu vysky svyho auta protoze pak neni "jezdit" jako "jezdit" samozrejme u me nahoru je pojem -65mm
Berry píše:me se libi jak kazdej "dej to dolu woedej to dolu" no ono je to pekny ale ty nase silnice se blizi spis priznaku "CESTA" a onoto fakt moc pak nejde s tim jezdit nebo porad menit čepy, tyčky řízení atd.
Njn krása něco stojí ale já osobně radši budu jezdit pomalejc a pravidelně dělat GO podvozku než strkat hlavu mezi blatník a kolo
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
rozvody už to měly za sebou... když už to bylo kuchlý tak se dala eště nová vodní pumpa, včera sem to byl projet a vod poslechu sem myslel, že sedim v subaru jedna vačka byla o zub vedle
Berry píše:me se libi jak kazdej "dej to dolu woedej to dolu" no ono je to pekny ale ty nase silnice se blizi spis priznaku "CESTA" a onoto fakt moc pak nejde s tim jezdit nebo porad menit čepy, tyčky řízení atd.
Njn krása něco stojí ale já osobně radši budu jezdit pomalejc a pravidelně dělat GO podvozku než strkat hlavu mezi blatník a kolo
Jezdis s toledem na hory??
Jestli ano tak tam tu hlavu jeste rad strcis
Cesty na hory opravdu byli perfektne udzovany lepsi nez v praze, ale proste bocni ulice a ne vsude je to prujezdny, vim to kdyz jsem mel corsu ktera byla docela nizko cca 7cm nad zemi a v zime jsem poznal ty limity
tady hodim jeden příklad jak vypada každej rok přijezdovka do naší čtvrti, 15-20cm vyjetý koleje, když projede pluh tak se to zanim vrací naspatek, takže sem tam i naka ta zmrzlá hrouda a pak je saktra těžký v tědlech podminkach jezdit se sniženym autem, a to hlavni silnice jsou rozsolený, tak ja chapu lidi co strčej ,,hlavu" mezi kolo a blatník
Ale zase je rozdíl mluvit o zimě ve městě a o zimě na vesnicích že? Jo že občas v nějaký boční uličce byli jen vyjetý koleje a zbytek zmrzlej, že jsem se už začínal bát aj s fááallroadem to ano Ale jinak ve městě není problém, spíš horší ty díry a rozmlácený koleje (od šalin, pro pražáky tramvají)
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)