biohazard píše:a ta černá střecha by jako víc "stínila" ?
tak to samozřejmě ne ale to bílé stínítko ted zmenšuje tu "černou" plochu skla na bílém autě ... já to navrhoval udělat naopak, že by se sklo opticky spojilo se střechou v jeden celek
To bylo prvni co me napadlo
Kurva...moc jsem tu barvu netrefil...njn, sem zapomnel ze soudruzi to lakovani mot. prostoru flakaj.No zase porad lepsi nez cervena
Cossie píše:Johny tu masku bych nechal chromovou - osobně mám na těchto velkých autech raději chrom, ať už na masce nebo kolem oken
jj zvažoval jsem nechat a nebo ještě do matné černé, nicméně je to folii, takže se to dá kdykoliv strhnout. Prozatím nechám a uvidím časem jestli se mi to neokouká zatím se mi to libí
Trhyy píše:Hezkej motorovej prostor, ale ta rozpěra by se mi víc líbila kdyby byla černá nebo aspon carbon polep Jinak byl si na brzdě s tim motorem ?
No jako predstavoval jsem si to taky trochu jinak, ale rikam si ze je to posun spravnym smerem(lepsi nez cervena), i kdyz ne moc.Tenhle rok to uz necham a pres zimu uvidim...treba koupim jinou Na brzde jsem nebyl...radsi Mam v planu se v lete pokusit odhodlat
Ilegal: cca 30tis. i s naladenim...je to dokonala kopie Hamann, Hartge aspol. sani...jenze ti chtej jen za airbox treba 45, takze to mam vlastne za hubicku
Butcher píše:Ilegal: cca 30tis. i s naladenim...je to dokonala kopie Hamann, Hartge aspol. sani...jenze ti chtej jen za airbox treba 45, takze to mam vlastne za hubicku
A co se na tom jako ladí? Nebo myslíš soft.?
A přidalo to kolik? Předpokládam že poznat to půjde hodně i zvukově co?
Jinak super věc to je první věc co bych si na emku poladil
Cossie píše:Johny tu masku bych nechal chromovou - osobně mám na těchto velkých autech raději chrom, ať už na masce nebo kolem oken
dovolím si nesouhlasit příkladem je pětka Mr.Márinky... komplet "black" paket od bmw vypadá takhle, akorátže na fotce jsou černý i ledviny - což je dokonalost sama...
Butcher píše:Ilegal: cca 30tis. i s naladenim...je to dokonala kopie Hamann, Hartge aspol. sani...jenze ti chtej jen za airbox treba 45, takze to mam vlastne za hubicku
A co se na tom jako ladí? Nebo myslíš soft.?
A přidalo to kolik? Předpokládam že poznat to půjde hodně i zvukově co?
Jinak super věc to je první věc co bych si na emku poladil
Jasne myslel jsem soft.Da se do haje vaha vzduchu a do jednotky se nahraje AlphaN."Garantuje" se narust o zhruba 30Hp, ale buhvi Resp. na brzde sem jeste nebyl a stejne az pujdu, vracet tam origo jen pro srovnani nebudu Umre ti spodek, ozije vrsek...i kdyby nic, za ten zvuk to soji
naprosto s tebou souhlasim lefi, predtim auto bylo prefektni, ale takovejch je vsude spousta..nevim jestli se to da nazvat kolotocarnou jen tim ze se zmnei barvy, ale budiz...nekomu se proste libi trapnej chrom a zlato
dovolím si nesouhlasit příkladem je pětka Mr.Márinky... komplet "black" paket od bmw vypadá takhle, akorátže na fotce jsou černý i ledviny - což je dokonalost sama...