Berry píše:
ATD je PDcko a ASV to se omlouvam soory je 81kw a to by mela byt uz rotacka a urcite turbo stejny nemaji
jinak FRS ma teda oznaceni BLT ten kod motoru a utbo vim ze tam je KKK ktery kazdy radsi hned meni za jiny
a jaky turbo jiny bys tam doporucil?
turbo je v ATD a ASV totožný
jinak variant je spousta co tam jde dát,záleží co chceš a co očekáváš
Takeshi píše:aby to bylo rychlejší než porše a žralo to přitom 3l na sto,toe jasny přeci
V tom případě to pujde jedině pomocí čipu od ABCtuning
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Berry píše:
ATD je PDcko a ASV to se omlouvam soory je 81kw a to by mela byt uz rotacka a urcite turbo stejny nemaji
jinak FRS ma teda oznaceni BLT ten kod motoru a utbo vim ze tam je KKK ktery kazdy radsi hned meni za jiny
Dostat se na vykon FRS 96Kw/310Nm jak by jsi to udelal z motoru ATD?
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:
Dostat se na vykon FRS 96Kw/310Nm jak by jsi to udelal z motoru ATD?
Po chipu mi to jelo o chlup líp jak FRS, zřejmě slušnej oddíl
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Upravu ECU a turbo z FRS (KKK), to jsem slysel ze kazdy meni radsi za jiny, ze pry moc nevydrzi, jen rikam co jsem slysel, tak se prave ptam, co udelat, jen chip si myslim neni dobre je to preci jen SW uprava a HW komponenty zustanou, to neni dobre
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:Upravu ECU a turbo z FRS (KKK), to jsem slysel ze kazdy meni radsi za jiny, ze pry moc nevydrzi, jen rikam co jsem slysel, tak se prave ptam, co udelat, jen chip si myslim neni dobre je to preci jen SW uprava a HW komponenty zustanou, to neni dobre
radši nemysli..
od karla to bude echt kvalita a pojede moc.. moje jezdí po úpravě softu už 50tkm a pořád s tím není nejmenší problém
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
první přezutý..... ete umejt....
nový gumáky za půlku vejplaty....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Tak ja jen drobnosti. Nejake ty fuka, nejake ty softove upravy v de, trosku nalakovani, predelani dalek s50% svitivosti jako denni sviceni a jinak nic, nasazeny male prechodne 19tky letnaky, umyto a vyluxovano, jo a nove CD. Za mesic nasadim velike letnaky a je do podzimu opet klid......
Přílohy
fugas 1.JPG (28.81 KiB) Zobrazeno 1330 x
fugas2 na malej letnakach.JPG (25.41 KiB) Zobrazeno 1330 x
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M