Stříbrná Vectra pěkná.
Stříbrná Astra taky pěkná, až na tu kůži na kapotě.....
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
setik píše:uz tak peknyale jeste hezci SPZ
to je upravovane na PC , nebo mas fakt takovou SPZ??
![]()
Venco nebude OPC naraznik ale z 2,2 DTI + lízo z lagunyVenca Brody píše:Kde je PAPA? Kdy bude takto aspoň podobně vypadat tvůj OPEL???![]()
![]()
setik: Paráda![]()
A já se těšil na černou matovkuBIGPAPA píše:jinak lak bude Zelená natur metalíza z Octavie![]()
BIGPAPA píše:no vzhledem k ceně zelený co mi byla nabídnuta je jasná volba zelená a navíc kdyby byla černá tak už by lidi mysleli že jsem se zbláznil vzhledem k zaměstnání![]()
maRkus píše:Setik, máš pravdu.. auto do servisu nikdy, sou to debilové, skoro všude...
Jinac jestli už tu jezdí jedna OPC modrá, tak to by byl důvod proč bych ji na auto nedal.....
Ja sem pro černou.
To prada takešoTakeshi píše:nejhezci auto ta fiesta este tady siroko daleko
jasný díky, pošli do SZsetik píše:to BIGPAPA : Kdyby si chtel muzu ti sehnat kontakt na chlapa ktery ty facelift prahy ma na prodej
Jinak Fiesta moooc peknaSTcka jsou hodne pekne
děláš u havranů bo co?BIGPAPA píše:no vzhledem k ceně zelený co mi byla nabídnuta je jasná volba zelená a navíc kdyby byla černá tak už by lidi mysleli že jsem se zbláznil vzhledem k zaměstnání![]()
vtmaRkus píše:Kroko dej tam pokličky...![]()
Jináč to nevypadá vůbec zle.
a riznout pera.:Kroci:. píše:vtmaRkus píše:Kroko dej tam pokličky...![]()
Jináč to nevypadá vůbec zle.![]()
http://img263.imageshack.us/img263/416/ ... tmensi.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
v nosalovo nejlepsi rejsinkLaconi píše:Dnes Nosálov...