BIGPAPA píše:Blacky: nárazník mě vyšel na 610 korun českých akorát nemá mřížky, ale to se nějak po laku vyřeší
prahy kup určitě, protože tyhle nový nárazníky jsou dole širší a nižší než stary a vypadá to blbě
kola bych spíš nějaký s límcem a určitě ne černý
Tak to je férová cena a mřížky nejsou takový problém Akorát co jsem slyšel o těch prahách, tak se mi do nich moc nechce Když ti to lakýr pořádně neudělá, tak se ti začne pod autem dělat houba a začne hnít.
Teď ty kola, to tam dám asi 16", protože jsem tam měl nasazené 17" a bylo to strašně líný asi jako já po ránu.
Opel Vectra B 1.8 16V 85 kW Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň
no určitě bych se vyhnul značkám kol RSW, PLW, Alessio a pod.... jsou měkky jak bláto
měl jsem na 1,6 16V 17" kola a nijak líný mi to nepřišlo nějak mě lítání přešlo pak to moc žere
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
blacky píše:Setik, jsou pěkné, ale moje mrcha je fialová :/ Spíš na tvoje by se hodily. Uvidím, zda seženu jiná pěkná. Možná, že té tvojí by slušely daleko více Jinak ta tvoje je fakt krása!
Trhy, pěkné fotky
dekuji,sem rad ze se libi no ja nevim,ja jsem na limcova kola,takze na kazde auto bych dal kola s limcem Urcite sezenes pekne kola,koupis i pekne ojete a za solidni cenu
to BIGPAPA tady mas kontakt na chlapa co mi posilal ty facelift prahy,email -> FJilek@seznam.cz ,telefon -> 775904081 , jmeno -> Filip Jilek
Já jsem pro všechny No, tak uvidím co tam padne Jinak, jak si psal Tátovi ten kontakt, tak nemá nějaké stránky a přehled o cenách? Táto, tak já už taky nelítám Já když jsem se zkušel rozjet ekonomicky a tahat to ekonomicky, tak mi přislo líný a papalo více :/ Jinak jsem mladej kluk, tak nevím, jaká značka je fajn. Co jsem četl, tak Alessi jsou sračky.
Opel Vectra B 1.8 16V 85 kW Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň
aktualni fotka pod autem z dvakrat utopenyho mobilu proto ta kvalita s lizinou pod prevodovku kterou mi daroval kamos, stacila vyklepat, je to ted cca 2,5 cm, a to i s pozvednutym motorem
Já jsem pro všechny No, tak uvidím co tam padne Jinak, jak si psal Tátovi ten kontakt, tak nemá nějaké stránky a přehled o cenách? Táto, tak já už taky nelítám Já když jsem se zkušel rozjet ekonomicky a tahat to ekonomicky, tak mi přislo líný a papalo více :/ Jinak jsem mladej kluk, tak nevím, jaká značka je fajn. Co jsem četl, tak Alessi jsou sračky.
Tak to nevim jestli ma nejake stranky,ja to nasel kdysi na inzeratu ze prodava ruzne dily na znacku Opel,kdyz mu napises email s vecmi co potrebujes,tak on ti napise ceny atd. zasila i dobirkou,ceny ma dobre a da se s nim dobre domluvit
blacky: když obuješ širší pneu na větších kolech, tak se to vždy projeví na spotřebě
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
setik píše:
Tak to nevim jestli ma nejake stranky,ja to nasel kdysi na inzeratu ze prodava ruzne dily na znacku Opel,kdyz mu napises email s vecmi co potrebujes,tak on ti napise ceny atd. zasila i dobirkou,ceny ma dobre a da se s nim dobre domluvit
Dobrá, tak já mu zkusím napsat. Nevíš odkud je?
Super Super Super....nehodnotim ani tak ty prouzky, ale auto a fotky celkove Zda se mi to nebo mas ty ledvinky taky uz pekne dojebany? Je to tak lakovat co 3 mesice
Dříve Černou Ibizu 6L r.v 2008.Pak Supem.A ted jsem tam byl Oktávkou černou kombi.Já jsem v takovém tom centru moc nebyl.Kámarádi bydlí většinou hned na začátku občas tam jdeme do nějákého baru na kulečník ..Jen občas dojedu přes koleje skoro k Spolaně a tam se dá zajet krásně k vodě
Naposledy upravil(a) Badd dne 17 kvě 2010 23:04, celkem upraveno 1 x.