jinak co se týče estetickeho cítění tak majitel takokého výtvoru jako je toto asi esteticky cítí prdelí

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

reagoval sem na to jak nechapes snizeny auta a ze akorat musi vsude pomalu atd...Kein píše:maRkus: jestli něco někde pojede fabku, tak věř, že se tomu nikdy divit nebudu...spíš se budu divit tomu, kdo to považovaje za úspěch
Co je ale nesmyslného na tom, že kritizuju to, že si někteří auta snižujete takovým stylem, že se sním pak nedá normálně jezdtrejty píše:mne to nevadi...Kein se blizi nesmyslnymi vyroky k tiomu pánovi co má bradavici pres kterou není videt jaká je to sfině:-d(PRO OSTATNI CO TO NEPOCHOPI JE TO jyrka)
mne taky staci mit auto na zemi a na kolech a sešm happy:-D

To rika ten pravej co ma Fást and furious bumpry na fabii s motorem z felicie a ucpanym jednim valcemKein píše:Miluju, když na rozestavěné silnici, v koloně, potkám tuningtýpka v tuningkářepyčo, který jede 5km/h aby někde nenechal olejovou vanu a měl v cíli aspoň jeden zub.... To má člověk opravdu sto chutí toho dotyčného natlačit někde do ďoury po vodovodním řádu... Ale jak říkáte, dokonalost.F.l.a.n.e.l. píše:Než aby si lidé dávali rychle a zběsile nárazníky dopředu. a někteří i ty přední dozadu, tak radši at si koupí JOM a sešroubujou ho
Holt každý má jiné finanční jak možnosti tak i priority v životě
asi jsi na vzduchu nikdy nejel, na cumendu parada ale jizdni vlastnosti hruza...taky to mam sesroubovany dolu a pres prejezdy jezdim tak aby mi to problem nedelalo navic ma se jet 50m pred nim 30km/h nebo se mylim?m.artty píše:Podle mě by auto mělo bejt snížené tak aby se s tím dalo bez problémů jezdit. Je sice krásný, když to leží až na zemi, ale měnit 2x do měsíce vanu, mít problém s přejetím železničního přejezdu nebo s vyfrézovanou díru v silnici je celkem blbý.... proto je podle mého ideální vzduchovej podvozek![]()
Volva jsou jinak fajn auta
to je army look blbebleach píše:je vtipny, ze se tady klasickymu volvu vysmiva nejsmesnejsi clovek navic s puntikatym autem na forku
To nevíš? Ty seš lůzr...bleach píše:kdyz snizis auto, tak se ti na dalnici zvedne maximalka, nebo co?
Ty mě tady rozbrečíš.rallik píše:Já jenom necháou, že sem chodí někdo jen tak psát sračky, jenom proto aby se pobavil... Proč to nedělá na xChatu nebo na nějakém blogu. Dřív to tady vypadalo uplně jinak