buddha píše:Díky kluci
fén to samo má, dokonce ted lepší než byl...
až se namane natáčení schopnej jedinec tak to zkusim.
jedinej průser je že mi půjčili do pazoury to samý auto ale v cabriu. Nemám od tý doby klidnej spánek
Kašli na to, kupéčko je stylovější, je to krásnej stroj !
A tady taky pěkný video. Jinak všimněte si jak luxusně vypadaly u Saabů interiéry naprosto nadčasový moderni design jak v 900 tak i v 9000 http://www.youtube.com/watch?v=8EpeUymgOi8" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam utahaný pera i tlumiče a leží to časem chci udělat GO nápravy a šoupnout tam origo sportline ramena , potom to bude ležet stejně, ale už to bude uprostřed
buddha píše:jedinej průser je že mi půjčili do pazoury to samý auto ale v cabriu. Nemám od tý doby klidnej spánek
Jak se jednou svezeš v cabriu, tak už by ses vozil pořád.... známe ten pocit
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
já měl na myslí spíše ty kulate moderni zicny, celkově když vidím například devítítisícovku z roku 86 a kouknu na introš tak mám pocit že to auto je z z roku minimálně 93. Nevím teda jestli si někdy Saaba 900 nebo 9000 viděl, ale ve mě to ten pocit prostě budí. když koukneš k jiný značce tak tam je neforemné plastové cosi, většinou.
JEKL píše:Mam utahaný pera i tlumiče a leží to časem chci udělat GO nápravy a šoupnout tam origo sportline ramena , potom to bude ležet stejně, ale už to bude uprostřed
proc si vezes 2. kapotu? Tvoje vypada v poradku.... Jinak ty cire lampy to nutne potrebujes Uz aby si dal foto s nima
buddha: To auto má kouzlo. Navíc ta střecha tam ničemu nevadí - dotváří design.
Na té první fotce ( kvalitou, autem atd.) to na mě dýchlo úplně jinou dobou... Povedené auto
doporucuju http://www.kartingarena.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; sice to ma spousta z vas z ruky ale opravdu stoji za to udelat si vylet, mimo to kde v CR si muzete projet zmensenou kopii okruhu maranello:))
tak kamos s feldou dnes sundal laminaty a nasadily se seriovy narazniky a jeste tam pujdou serie zrcatka a nejaky drobnosti, podle me je ta felda ted pecka taky kvuli tomu interieru
proc si vezes 2. kapotu? Tvoje vypada v poradku.... Jinak ty cire lampy to nutne potrebujes Uz aby si dal foto s nima
Jo ta je možná v lepším stavu než tu co jsem přivezl, ale není Ečková, tu co jsem si přivezl, ta má jakoby zamračení viz foto
časem chci ještě avangarde mřížku Jináč světla už jsou někde na cestě z Německa
Smithy: Tak já jsem se byl dneska vykoupat v Dobronicích(zřícenina hradu), ale tam se moc vyfotit nedalo, protože nevim, jestli se k němu dá zajet. Pak jsme se s dědou zajeli podivat, jak předělávaj rybník kousek od Bernartic a čekalo mě docela překvapení. Dobrá příjezdová cesta, nová hráz atd, takže je to tam supr, sestřenice měla u sebe foťák tak jsme tam snad hodinu fotili.
Jinak pouze nic moc ukázky z mobilu. Od sestřenice budou zítra nebo v pondělí.
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
maRkus píše:Jedna z výletu... ale je to dobrý, pokud není dlouhá rovinka tak se drzim, na pokraji sil motoru ale drzim a kamos teda este moc neumi....
Nikdy sem nezávodil s motorkou, až teď v úterý sem jel na Dubou asi v 8večer na chatu a potkal sem R1, tak sme blbli a na rovinkách mi ujel jasně, ale v zatáčkách mě celkem fest brzdil, pak mi mávnul at jedu první, tak na rovince se dycky držel za mnou a v zatáčce sem se mu ztratil, když byla někdě série více zatáček než rovinek tak sem na něj musel i čekat a to se borec zrovna moc nebál a dál na těch kolejích co tam jsou se za mnou držel i ve 2kilech, ale prostě ve více jak kilu to prostě do tý zatáčky položit nemoh aby zůstal ve svym pruhu
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Koupil, jenže borec mi měl poslat ještě podložky dopředu, protože se mi tam kola nevejdou, kvůli brzdičům. Zatim mi nic nepřišlo , tak ještě týden počkám a pak asi koupim jiný. Teď snad budu objednávat středící kroužky a delší šrouby konečně.
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM