http://mikemad.ic.cz/mycorsa/26_02_08_c ... im6202.jpg
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
rano typek nedal prednost, nic to neni, jenom roh. tam vzadu uz dava na hromadu nahradni dily zase bude vic mista v garazi 
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
tadle barva se davala i na corsu ze??? je strasna
jinak z toho muze byt i pekny auto;)
Looking for some car....
richtmo kašli na fávo, pusť se do Saxíka 
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi píše:richtmo kašli na fávo, pusť se do Saxíka
Taky bych to tak viděl... Nebo byjsi chtěl hodit na favo světla z Fobie ?
Já na vzhled kašlu a myslim že to je na tom fáčku vidět
Saxo bude taky jezdit, snad do konce března
A doma už mam na něj připraveno dost věcí (svody, druhou sedačku, rozpěru, hasičák, karbonovou hlavici řadící páky.......)
Žádný světla z fábie nehrozí. Tohle nemá se stylingem nic společnýho, prahy už na tom byly když sem to koupil a kliky taky. kdyby ste viděli jak s tim jezdim tak by ste takový kraviny ani neřikali
Saxo bude taky jezdit, snad do konce března
A doma už mam na něj připraveno dost věcí (svody, druhou sedačku, rozpěru, hasičák, karbonovou hlavici řadící páky.......)
Žádný světla z fábie nehrozí. Tohle nemá se stylingem nic společnýho, prahy už na tom byly když sem to koupil a kliky taky. kdyby ste viděli jak s tim jezdim tak by ste takový kraviny ani neřikali
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Tak vidim, ze domu si asi dojel v poradkuRitchma píše:Já na vzhled kašlu a myslim že to je na tom fáčku vidět![]()
Saxo bude taky jezdit, snad do konce března![]()
Facko vypada dobre, ale vcera sem se fakt bala, ze na misto urceni nedojedeme
Fiat Coupé 1,8 16V 96kW
Jasně, domu mi to trvalo přesně osm minut
Ono nejsem zvyklej jezdit takhle pomalu a když sem pak jel domu svym stylem, tak se to ani neozývalo. Ale už sem na pátek objednanej do servisu. Je to vnější kloub na poloose, takže nic hroznýho (co se týče ceny výměny samozřejmě). Je to trošku vrak, ale důležitý míst zrezlý nejsou a krom tý poloosy je po technický stránce docela v pohodě (krom toho že ještě nedrží volnoběh), už se toho hodně vyměnilo. Ale stejně to auto obdivuju že vydrží moje zacházení bez nějaký větší újmy. Akorát to má takový dětský nemoci jako utrhaný gumy co drží výfuk nebo se mi uklepal šroub co drží na boku nárazník apod. Ale na to že už párkrát okusil i 7000rpm statečně odolává
Jo co říkala mamča Lukáše? Se nějak bála, ne? Já se snažil jet pomalu, ale jezdit pomalu opravdu neumim
Ono nejsem zvyklej jezdit takhle pomalu a když sem pak jel domu svym stylem, tak se to ani neozývalo. Ale už sem na pátek objednanej do servisu. Je to vnější kloub na poloose, takže nic hroznýho (co se týče ceny výměny samozřejmě). Je to trošku vrak, ale důležitý míst zrezlý nejsou a krom tý poloosy je po technický stránce docela v pohodě (krom toho že ještě nedrží volnoběh), už se toho hodně vyměnilo. Ale stejně to auto obdivuju že vydrží moje zacházení bez nějaký větší újmy. Akorát to má takový dětský nemoci jako utrhaný gumy co drží výfuk nebo se mi uklepal šroub co drží na boku nárazník apod. Ale na to že už párkrát okusil i 7000rpm statečně odolává
Jo co říkala mamča Lukáše? Se nějak bála, ne? Já se snažil jet pomalu, ale jezdit pomalu opravdu neumim
Function > Form
Function > Form
No ta byla trosku vydesena ... rikala, ze uz chtela jit na metro nekde v RadlickýRitchma píše:
Fiat Coupé 1,8 16V 96kW
No ty kola jsou v horšim stavu. Resp jsou v bezbarvym laku a ten stojí za prd a loupe se, ale to nevadí, hlavně že nejsou nakoplý nebo něco. A na těch pneu ze saxa to drží naprosto nesrovnatelně oproti těm 165/70 13" Docela ironie že bych moh dostat pokutu za zlepšení jízdních vlastností
Ale jinak díky za jakoukoliv pochvalu
Ale jinak díky za jakoukoliv pochvalu
Function > Form
Function > Form