Muj PC ma posledni dobou problemy s uploadovanim fotek, ale tady je jedna z Mid America Motorplex z minuleho mesice:FOG píše:Jinak taboo postni vette
Nic moc k videni, jen obycejna stara C5 Z06, 100% tovarni.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Muj PC ma posledni dobou problemy s uploadovanim fotek, ale tady je jedna z Mid America Motorplex z minuleho mesice:FOG píše:Jinak taboo postni vette
Na tom černým měl 2 roky zahlazenej nárazník od prolisů a ani prasklinka, takže se toho nějak neobávám.crazyape píše:A nebojis se ze to bude praskat?
nad kazdou fotkou tvyho Lupa slintam, proste krasa...maRkus píše:cerny neni nikdy dost... a malych aut taky.. kdyby ho nekdo chtel... 60t kc na drevo a necham mu ho tak jak je...
neexistuje snad fotka, kde by byl lupič špinavejmaRkus píše:cerny neni nikdy dost... a malych aut taky.. kdyby ho nekdo chtel... 60t kc na drevo a necham mu ho tak jak je...
Ale jo, teď jsem to flákal, páč už mě to začlo srát furt mít kvůli tomu nervy tak to dohánímBerry píše:Ty woe kubi mas nekdy cas i na neco jinyho nez na Kadu
Fuj, nestrašBerry píše:Tak tam pujde zpet 1.3?
Ne, neboj, to už by se mi asi nechtěloBerry píše:Tak tam pujde zpet 1.3?
DIky moc za pochvalu, tohle potesiDea píše:nad kazdou fotkou tvyho Lupa slintam, proste krasa...maRkus píše:cerny neni nikdy dost... a malych aut taky.. kdyby ho nekdo chtel... 60t kc na drevo a necham mu ho tak jak je...
http://img.fotoalba.centrum.cz/img18/968/23170968_4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img.fotoalba.centrum.cz/img13/967/23170967_4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
RUDI tak estra pro tebe....Rudi píše:neexistuje snad fotka, kde by byl lupič špinavejpecka, moc se mi to líbí
Dekuji. Je naprosto seriova, kola, vsechno... Na C6 Z06 anebo ZR1 to ale absolutne nema.FOG píše:Taboo krásná vette...
Toe někde f káčku ne u lesaTrhyy píše:A nechtěli chataři nějaký sklo jo ?
A ? Ten stredovej pruh travy neni vyssi nez retarder ve meste. Tohle by projelo kazdy auto i kdyby se uz pomalu plazilo prevodovkou po zemi. Ja jsem na dovolenou par let zpatky jel k chate po ceste, ktera mela vyskove rozdily min. 20 cm. Suprou. Tohle polo by tam ovsem zustalo viset na sutru jak velryba na plazi. Porad mne to nejak nepresvedcilo o tom, jak strasne super je mit cerny nakupni kosicek, ve kterym se budu bat, ze mi pri propruzeni odre asfalt kuzi na prdelimaRkus píše:A PRO REJPALY CO RIKAJ ZE SNIZENY AUTA SOU NAHOVNO.... prijezdova cesta... 2 km timhle.... uplne v poho....
![]()