Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Ty voe.... takhle parkujou většinou jen blondýny v SUVčkách od bohatých manželů
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
meerecheck píše:Bez upravy fotky, proste chudak vypada zatim tahle Dopredu uz je pripraveny IC a rezervace v lakovne
Ten přední náraznik je origo logo turbo?
Já jen že vypadá dost mohutně na tak malý auto,ale jinak
venca píše:Já jen že vypadá dost mohutně na tak malý auto,ale jinak
Diky
Je jen o par cm nizsi, nez obyc logo. A bude to lepsi, az tam budou zase origo prahy a lemy. Ted, kdyz uz jsem skoro na konci s technickou casti, muzu se zabyvat vzhledem
Tak dekuju ajfelovi a nelusce za foto....
auto stoji vzdy a vsude pres dve, tri mista a stat do konce zivota bude...
Dokud se lidi v cr nenauci otvirat dvere svych sracek tak aby neublizily druhymu autu tak budu takhle stat pokazdy...
A je mi jedno jestli stojim prvni misto u vchodu nebo nekde vzadu bokem....
maRkus píše:Tak dekuju ajfelovi a nelusce za foto....
Dokud se lidi v cr nenauci otvirat dvere svych sracek tak aby neublizily druhymu autu tak budu takhle stat pokazdy...
hahaha, prej pres 3 mista, hahaha Pres tri to mam se sedmou jen tak tak....
hahaha, prej pres 3 mista, hahaha Pres tri to mam se sedmou jen tak tak....
s lupem se dá i přes čtyři, jen musej bejt dobře ty pruhy
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jo tak to te plne chapu ze mas strach o sve auto,ale zas na druhou stranku se muze najit nejaky totalni cu... , kteremu neda spat to ze stojis pres dve mista(nedej boze pres tri ) a pomsti se.To si clovek dnes nevybere dnes jsou lidi divni
No minule mi u ikei nejakej dborodruh dal kolem auta nakupni kosiky protoze stalo krizem pres dve mista... nechapal sem v kazdym kosiku 10kc, ze to tem lidem za to stoji
markus: to bys tady na sidlisti zkusil jednou a priste by sis rozmyslel, jestli najedes do rady jako ostatni lidi... moje sousedka ma opravdu ostry klice kdyz prijedes vecer a neni tu zadny misto nebo nejakej debil blokuje dve mista, tak je to fakt nepochopitelny a k nasrani. Kdo se boji, at si nekupuje auto a jezdi sockou. Na svym novym aute nemam jedinou oterovou listu, vsechno ve stribrny barve auta a proste mi nic jinyho nezbejva, nez zaparkovat kde to jde.
prrrr, pred barakem nestojim nikdy pres dve mista, to bych si nikdy nedovolil, vim jaky tu je parkovani nahovno, ale da se s pouzitim mozku vymyslet jak a kam to postavit.... stojim bud v rade nebo na chodniku.... ale u obchodaku to jinac nejde...
a mimochodem kdyby mi nejaka PI.. prokazatelne objela auto klicem tak se neznam....
jo tak to te plne chapu ze mas strach o sve auto,ale zas na druhou stranku se muze najit nejaky totalni cu... , kteremu neda spat to ze stojis pres dve mista(nedej boze pres tri ) a pomsti se.To si clovek dnes nevybere dnes jsou lidi divni
a že se jich na tomdle fóru najde dost, jeden byl tuším blázen
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
taky sem parkoval pres 2 nebo 3 mista s malym autem.... pres 2 stejne jako markus a pres tri to slo ze sem kolama nebyl pres čary ale predni a zadni naraznik zasahoval do vedlejsich mist tak to bylo ok a nikdo nemohl rict ani pul slova :_D :_D
a fiatek je moc hezkej
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
markus: abys ji to prokazal, musel bys uplne nahodou koukat ve tri rano z okna jako tenkrat ja. Kdyz jsem to na ni tuhle vytahl, tak me chtela dat k soudu, ze lzu.
U Kauflandu parkuju hodne specificky, ale neni to v rozporu s nicim.