No tak s tim se neco musi udelat. Konecne nekdo, kdo auto ma na to, aby jezdilo a ne nad nim kazdy vecer bez vzpominky neusnul..... Neco musime povymyslet......
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
phaeton_esc píše:takový dost nezajímavý, barevný byly lepší
Potkal jsem nedávno na Švehlově, večer a skoro jsem si nevšiml, podle mě hodně kroků zpět...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
To jo, v tvych pazourach to zataci solidne Ale kone se obcas hodi ... dneska to skoncilo moc brzy
nj bude lip... Az pojedem s Lacem na projizdku nasima trasama tak Vam zavolame borci. Dal jsi tech 300 GPS?
To musite stihnout jeste dokud je trosku teplo Ale to spis budem zdrzovat. Ale zajimala by me trasa do Kralovic ... a to hodne
Kdepak 282, tacho 299 ... to vis prevod na "silu" a mene mista. Jeste zkusnu origo prevody, to by bylo, aby nebylo
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Díkec
Engine nejslabší 1,8ma. Jak říkám jako pracant dostačující. Hlavně v garáži spí 2,8ma tak není co řešit
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Tak neco malo, ted shanim stredove poklicky ale uz snad budou tento tyden, jinak aktual kola budou na zimu a na leto pujde 17" Sline
V priprave je i vyskove stavitelny podvozek H&R, mam zatim pouze na zadek, a jestli se nesezene predek, tak dopredu pripadne pujdou brka a vy*rat na to
Přílohy
Tlumice.jpg (77.03 KiB) Zobrazeno 1749 x
Obraz0243.jpg (170.2 KiB) Zobrazeno 1749 x
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
JJ trosku jsem se do ni pustil, komplet vylestena, a vnitrek komplet vymyty, vycisteny, nevim co jeste
V planu prelakovat predni naraznik, levy zadni dvere (ryha od klice nebo od ceho), pak jiny kola na leto a nejaky ten podvozek a vysrat na to, je to daily car do prace abych se mel cim prepravovat
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
stara, favoritacka maska se mi libi. taky uz po ni pokukuju. .. je to jako s filmama, pokracovani uz neni ono.
me se na ni libi to, ze ma znak na strane ... jinak ja uz ji mam takhle zrezlou i s kapotou asi rok, ale az ted, kdyz zapomeli mou modrou u lakyry, tak jsem ji tam dal a uz ji tam necham
a az se vratim z ciziny, tak mam jeste nejaky plany s faglem, to budete koukat