IS. Pod Motolem má teď Duba moc pěkný IS300, sice je to automat, ale asi bych to za ty prachy zkousnul. BTW, na SAP mě nedávno lákal kolega, ale já jsem spíš systémák, takže mně to moc nebere (a mimo to moje hlavní znalost SAPu je zákaz klikání na plně naložené červené autíčko ).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
tholis píše:Chosse: JJ fungl novej. Včera mi přišel, ale koukám že kopečky sněhu jsou zajímavější
kamoš dával HP na feldu a je spokojenej... Tak ať ti to pruží (u aut z TC se přidělávaj drážky kvůli snížení a už jsem viděl prasklej tlumič, ta stěna je tenká) to ale určitě není tvůj případ Setrvák už je OK ?
Beaver píše:IS. Pod Motolem má teď Duba moc pěkný IS300, sice je to automat, ale asi bych to za ty prachy zkousnul. BTW, na SAP mě nedávno lákal kolega, ale já jsem spíš systémák, takže mně to moc nebere (a mimo to moje hlavní znalost SAPu je zákaz klikání na plně naložené červené autíčko ).
Kdyz vis co plne nalozene cervene auticko prepravuje do produktivniho systemu, tak klikat muzes, ale kdyz ne, tak to muzes i hezky sborit
tak IS 300 je parada a i ten automat by mi rozhodne nevadil, i kdyz nejsem jejich zastance, ale po zkusenostech se steptronice z E60 a tiptronicem z B5,5 by mi nevadil
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:Ty woe bavi me rejsri se zadnim nahonem, jsou totalne v prdeli vcera frajer M-B S500 a byl v hajzlu a dalsi kolegove BMW1, X1, 5er E60 atd, to me bavi jinak opravdu paradni cesty, konecne je zabava na silnici
Nevim co všichni furt máte, dneska sem jel asi 120km s E61 535D na zimákách a všude sem se bez problému dostal a ani na okreskách nebyl problém jet normální rychlostí a zároveň si jízdu po Praze užít občas bokem
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
TTTTTTTTFFFFFFFFFFF.jpg (170.97 KiB) Zobrazeno 2139 x
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Pořídil jsem na příští sezonu, jiný kola - BORBET E 8x17 a 9.5x17 aspoň bude po večerech co šudlat, středy zahladím, láknu na černo límce vyleštím kola jsou na kontrole a na srovnání
A pár aktualních za zimních radovánek
sry za množství, ale nemohl jsem se rozhodnout kterou
Asik jediná výhoda jednašestek ,ropáci maj problém no,já sem radší na zimu vyšouboval stavítko nahoru co to šlo,loni sem nasazoval náraznik asi 50x po střetu s troškou sněhu,letos no problemo
Koukni na VW forum,je tam i návod jak je upéct v troubě