Piwko píše:Stejně se v naftě Leonu vyblbne víc jak v lupu

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
+1biohazard píše:tak ona i s tim Leonem v ropě možná bude větší prdel jak s CRX
jo s tím těžkým předkem to krásně zatáčíbiohazard píše:tak ona i s tim Leonem v ropě možná bude větší prdel jak s CRX
+1Piwko píše:+1biohazard píše:tak ona i s tim Leonem v ropě možná bude větší prdel jak s CRX
Ten leon jede hodne dobre. To je to jezdi na naftu neznamena ze to NEMA MOTOR.
a to crx snad seriový neni?maRkus píše:Ty vole... pomooooooooc, CRX ma horsi ovladatelnost a je nudnejsi nez seriovy leon.... panove prestante chlastat.
nemusi...., ROVNĚbiohazard píše:nemusí,ale prostě Leon jede líp
si zabil broojohn-n píše:já jsem sice zastánce benzínu, ale to jak jede nafta a hlavně za kolik to je prostě praráda![]()
ale vy jste jak banda malejch děcek, každej musí mít poslední slovo a každýho názor musí bejt ten nejlepší![]()
maRkus píše:Blazer pujc mi naftu na tyden a znicim ji... proste nekdo se rad projede, otacky, podrazovani o dva stupne, omezovac atd... to ti nafta neda... do spotrebniho auta proc ne....
A neboj fakt v tom zavist neni... nenavist mozna...
jedině BMW!! a v LPG!!Trhyy píše:jedině LPG !!
V LPG to sedí i na leduFazeey píše:jedině BMW!! a v LPG!!Trhyy píše:jedině LPG !!
Leontynka a kort v teto barve a predevsim s ARL, budes vazne naprosto spokojenej clovek, ja ho mel v 4x4 dva roky a do dneska, na nej nedam dopustit, o tom zadna.kubajzsemily píše:tak jsem si naježil.......... co všechno se prožilo za cestu, no strašný
podel torsen, napric haldex. nasedanoFazeey píše:aha tak to musíš říct co si představuješ pod pojmem plnohodnotný quattro.. a hlavně se mi nezdá den rok, pohon např. u A4 je stejnej od 1995-2001, nezačali v 98 používat jinej systém.. to samý u A6 kterou dělaj od 97, taky v 98mym nepřešli na jinej...Berry píše:Plnohodnotny quattro neexistuje od roku 1998 neco si o tom zjisti na audiwiki a uvidis
pokud si pod plnohodnotnym představuješ Quattro s uzávěrkama, tak to skončilo v 1988pak už byl Torsen
Tady info o quattru http://audiklub.cz/techwiki/quattro/" onclick="window.open(this.href);return false;Fazeey píše:aha tak to musíš říct co si představuješ pod pojmem plnohodnotný quattro.. a hlavně se mi nezdá den rok, pohon např. u A4 je stejnej od 1995-2001, nezačali v 98 používat jinej systém.. to samý u A6 kterou dělaj od 97, taky v 98mym nepřešli na jinej...Berry píše:Plnohodnotny quattro neexistuje od roku 1998 neco si o tom zjisti na audiwiki a uvidis
pokud si pod plnohodnotnym představuješ Quattro s uzávěrkama, tak to skončilo v 1988pak už byl Torsen
Označení motoru 1,9 TDI se 150ps.BooM píše:asi budu za vola, ale co je ARL???