maRkus píše:flanel protoze sem linej jako prase se s tim delat, me tam ta paska fakt nevadi a na druhy strane je po bouracce dira takze ono to je fakt jedno
Hlavně, že to myješ každý den
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
martty meju kazdej den proto ze me mrda kdyz sahnes na auto a ses spinavej, tahas neco z kufru a ses spinavej... nenavidim to... takze auto i kdyby bylo otlucenej vrak tak bude cisty...
maRkus píše:proto aby to lip jelo se tam daval silnejsi motor....
Jinac je to tam proto ze ta maska je zlomena a fakt nemam cas a penize na to resit novou masku, lakovani atd atd,
Delam na spodku auta, aby byly napravy ok, brzdy ok, vyfuk, rizeni atd atd. radsi at to auto funguje na 100% nez aby vypadalo a byl to vrak
nemluve o tom ze to auto jezdi pres 100km po praze denne, takze na nejaky ty sramy sem zvyklej.
a proto parkuješ přes dvě místa
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
maRkus píše:
Delam na spodku auta, aby byly napravy ok, brzdy ok, vyfuk, rizeni atd atd. radsi at to auto funguje na 100% nez aby vypadalo a byl to vrak
Neřeší vzhled, ale techniku a přitom jezdí na Letních MaRkusy, maRkusy..
maRkus píše:
možná by ty nápravy a řízení řešit nemusel, kdyby měl podvozek normální výšku a tuhost
Kein: To už je jeho volba, snížení životnosti na úkor vzhledu ještě beru. Vadí mi snížení bezpečnosti na úkor čehokoliv jiného. Sám mám snížený podvozek, tvrdší silentbloky ale snížení mám na základě nějakých zkušeností a výpočtu od výrobce podvozku, takže žádné tuning pružiny, či jejich řezání) Takže ve finále jsem níž jen o 2cm...přesto se mi radikální snížení líbí a nic horšího než ničení svého auta se neděje..Tak je to jeho věc. Já radši tužší a funkční no
maRkus píše:proto aby to lip jelo se tam daval silnejsi motor....
Jinac je to tam proto ze ta maska je zlomena a fakt nemam cas a penize na to resit novou masku, lakovani atd atd,
nemluve o tom ze to auto jezdi pres 100km po praze denne, takze na nejaky ty sramy sem zvyklej.
a proto parkuješ přes dvě místa
O tom fungování tady už někdo psal, se zelenou Vectrou
maRkus píše:
Na letnich jezdim kdyz neni snih ... pisu to tu naposled. od vcera co snezi je auto na tu chvilku na zimakach zase... mam se rad, nepotrebuju se zabit...
a jinac sem rad ze tolika lidem lezim v zaludku.. bavite me panove
No právě, jednou jsem se pobavil když na novinkách psali, že řidičí tuším dostávali pokuty za ty pneumatiky a to svítilo slunko, venku teplo.. Tož to je bordel. Nové zákony no, lidem se to tak moc nelíbí, že kradou ty značky aby nemuseli přezouvat
ta slečna je markusova nebo se jen tak opírá o auta?
jo a proč máš na té jedné fotce tak žluté světla¨? to je jak na těch starých lampách veřejného osvětlení co bl za komoušů
Naposledy upravil(a) Dacan dne 25 led 2011 18:45, celkem upraveno 1 x.
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
markusi kdybys ty světla tak měl furt nevypadalo by to vubec zle (můj názor)
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.